23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Operan ökar takten med mat och dryck

Inte bara musikälskare, nu ska också matälskare lockas till Kungliga Operan i Stockholm. De sker genom öppning av Cocktailbaren, Strömterrassen och Guldterrassen i sommar och samarbete med en en rad namnkunniga däribland krögarna bakom Grodan samt Mattias Hedlund och Jens Segrén. I oktober startar den nya restaurangverksamheten.

Musik och balett är fortfarande kärnverksamhet för institutionen mitt i huvudstaden, men nu är målet att öppna upp och locka fler till Operan med mat och dryck.

Strömterrassen har ett koncept med strömgrillen i centrum och Guldterrassens kommer att ha en servering med mer traditionella

svenska klassiker.

Från Grodan har också vd/driftschef Helena Broström Grodan rekryterats samt Mats Broström och Clas Broström. Restaurangchef är Klara Nilsson som senast jobbat på Artipelag och köksmästare Marcus Sjösten som kommer från Hierta.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063