23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Bocuse d’Or 2015: Wildcard till Spanien och Marocko

Den 27-28 januari är det dags för världsfinalen av Bocuse d'Or 2015 i Lyon. Tommy Myllymäki tävlar för Sverige och nu är samtliga övriga 23 kandidater klara.

60 nationella finaler har ägt rum samt tre världsdelstävlingar: Latinamerika, Europa och Asien.

Här är samtliga finalister;

Argentina Emiliano Javier SCHOBERT El Obrador, Buenos Aires

Australien Shannon KELLAM The Brisbane club, Brisbane

Kanada Laurent GODBOUT Chez l’Épicier, Montréal

Chile Mauricio Eduardo NUNEZ DIAZ Hotel Boutique Su Merced, Santiago de Chile

Danmark Kenneth HANSEN Svinkløv Badehotel, Fjerritslev

Estland Dmitri HALJUKOV Restaurant CRU, Tallinn

Finland Matti JÄMSEN G. W. Sundmans, Helsinki

Frankrike Nicolas DAVOUZE Château Saint-Martin & Spa, Vence

Tyskland Christian KRÜGER Restaurant Axt, Köln

Guatemala Victor Hugo, VELASQUEZ HERNANDEZ Hotel Museo Casa Santo Domingo, Guatemala

Ungern, Gábor MOLNAR Geisel privathotel Munich hotel Excelsior, München

Iceland Sigurdur HELGASON Restaurant Grillid Radissonblu Hotel, Reykjavík

Japan Hideki TAKAYAMA Restaurant Maison - Gill Ashiya, Ashiya

Malaysia Kenneth LOKE

Marocka Issam JAAFARI

Holland Jan SMINK Kwartier Noord, JS Katlijk

Norge Ørjan JOHANNESSEN Bekkjarvik Gjestgiveri, Bekkjarvik

Singapore Eng Tong YEW Ocean Restaurant, Resorts World

Sentosa, Singapore

Sydkorea, Dong Ki KIM Culinary Institute ASCL, Seoul

Spain Alberto MORENO Groupo DH Gastro, Madrid

Sverige Tommy MYLLYMÄKI Restaurant Sjön, Jönköping

Schweiz,Christoph HUNZIKER Restaurant Schämerhof, Thun

Storbritannien Adam BENNETT The Cross in Kenilworth, Birmingham

USA Philip TESSIER The French Laundry, Yountville (CA)

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062