Vad en kock kan och gör känner alla till. Men hur maten kommer på bordet och servitörens kompetens ser ut är mer oklar. Matsalsmedarbetarnas roll i förändras. Servitören har en nyckelroll i länken mellan kök och matsal och en unik kompetens.
Paneldiskussion om servitörens roll innan finalen i Årets servitör på Cirkus, måndag den 3 november.
I panelen
Anneli Öster, restaurang- och matsalspecialist. och gästföreläsare/utbildare på RHS Restaurang & Hotellhögskolan i Grythyttan
Karina Tholin, ordförande, Svenska Sommelierföreningen
Michaela Sarfati – Årets Servitör 2013, nu Head Waiter’s assistant på trestjärniga Michelinkrogen Fat Duck,
Pontus Fritiof, kock, krögare, entreprenör
Viggo Cavling, journalist, restaurangkritiker, professionell gäst
Moderator:
Lisbeth Rauden, chefredaktör, RS
Datum: 3 november 2014
Tid: 16.45-17.25
Plats: Salongen på Cirkus i Stockholm
Länk till hemsida Årets Servitör: