23948sdkhjf

Finalisterna i Årets Kock 2015 klaraNu är startfältet klart till finalen i Årets Kock 2015. Stockholm dominerar med sex av de åtta finalplatserna.
I Umeå idag blev det klart vilka fyra kockar som går vidare från Sista chansen till finalen i Årets Kock 2015 – SM i professionell matlagning. Vinnarna är, utan inbördes ordning, Saori Ichihara, Emma Erlandsson, Thomas Sjögren och Daniel Engellau. Sedan tidigare är Daniel Müllern, David Lundqvist, Anders Karlsson och Markus Westh klara för final.

Sista chansen i Umeå var en tuff utmaning för de åtta kockar som fått högst poäng av juryn i semifinalerna, semifinalvinnarna borträknade. Fyra finalplatser av total åtta stod på spel. De som går vidare till final i Årets Kock 2015 är Saori Ichihara, Emma Erlandsson, Thomas Sjögren och Daniel Engellau.
Daniel Müllern, David Lundqvist, Anders Karlsson och Markus Westh är direktkvalificerade för final eftersom de tog varsin finalplats i semifinalerna tidigare i höst.De åtta kockar som möts i finalen av Årets Kock 2015 den 5 februari i Göteborg är:


Daniel Müllern, Ystad Saltsjöbad, Ystad
David Lundqvist, Operakällaren, Stockholm
Anders Karlsson, The Absolut Company, Stockholm
Markus Westh, Lilla Ego, Stockholm
Saori Ichihara, Shibumi, Stockholm
Emma Erlandsson, Oaxen Krog & Slip, Stockholm
Thomas Sjögren, Swedish Taste, Göteborg
Daniel Engellau, Aveqia, Stockholm


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078