23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Svenska kocklandslaget laddat med tunga meriter

Det har varit pallplats de senaste gångerna det svenska kocklandslaget ställt upp internationella sammanhang. Senast gången de tävlade blev det 2012 Guld i Culinary Olympics, Erfurt i Tyskland och 2010 Silver i Culinary World Cup, Luxemburg. Det är ett laddat och meriterat gäng som packar väskorna för att resa mot Luxemburg där tävlingarna börjar på lördag.

Kocklandslaget består idag av:

Jonas Franzén

– Lagledare

Edin Dzemat

– Kock och lagkapten

Fredrik Andersson

– Kock

Sebastian Gibrand

– Kock

Eddy Zippert Karlsson

– Kock

Isak Wiig

– Kock

Joel Englund

– Kock

Jonas Lagerström

– Kock

Anders Oskarsson

– Konditor

Helena Henriksson

– Konditor

Kalle Bengtsson

– Konditor

Det svenska kocklandslaget har åtskilliga meriter i internationella lagtävlingar:

• 2012 Guld i Culinary Olympics, Erfurt i Tyskland • 2010 Silver i Culinary World Cup, Luxemburg • 2008 Brons i Culinary Olympics, Erfurt i Tyskland. • 2006 Silver i World Cup i Luxemburg • 2004 Olympiska mästare, Erfurt i Tyskland • 2003 Guldmedalj Gallerie de Kochkunst, Basel, Schweiz • 2002 Segrare World Cup, Luxemburg 2000 Olympiska mästare, Erfurt, Tyskland •1999 Segrare World Cup, Basel, Schweiz

BREAKING
{{ article.headline }}
0.065