23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Andreas Hedlund satsar på äggbaserad snabbmatsrestaurang

Andreas Hedlund, Nobelkock och Årets Kock 2002, startar tillsammans med grundaren Dan Lorentzon snabbmatsrestaurangen Eggs Inc med en meny baserad på bara ägg.

– Vi har sett en tomrum i snabbmatssegementet, säger Andreas Hedlund. Det går knappt att hitta snabbmat baserad på ägg. Nu ska vi fylla det tomrummet genom Eggs Inc som ligger centralt i Stockholm.

Att det blir en meny baserad på bara ägg menar Andreas blir ett bra komplement till andra snabbmatsrestauranger.

– Ägg är både gott och mycket nyttigt.

Och menyn då? Under frukosttimmarna blir det äggröror med olika toppning, som bacon, rökt lax, tomat, och kalkon. Under luncherna blir det omeletter i olika varianter. Sedan kommer det alltid att finnas en del annat äggrelaterad, som äggsallad och kokt ägg, säger Andreas Hedlund.

Restaurangen öppnar inom 2-3 veckor på Regeringsgatan 26.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.099