23948sdkhjf

Frantzén ska rycka upp NKs restauranger

I slutet av mars öppnar NK Stockholm ett nytt restaurangutbud på plan 4, allt i stjärnkocken Björn Frantzéns regi. Med Frantzén som ny restauratör på NK tas matutbudet till en ny och efterlängtad högre nivå.
I år är det 100 år sedan NK slog upp portarna till varuhuset på Hamngatan i Stockholm. En kulturell och kommersiell teater var ledord i skapandet av Nordiska Kompaniet och Bobergs Matsal på plan 4 är en av varuhusets bäst bevarade delar. Nu tar Björn Frantzén vid och sätter sin prägel på den anrika restaurangen.
NK:s storsatsning på mat omfattar utöver Bobergs Matsal även fler nya restauranger på samma våningsplan, alla i Björn Frantzéns regi.

– Vi är otroligt stolta över att Björn Frantzén vill driva restauranger på NK. Hans fokus på kvalitet, från val av råvaror till gästens totalupplevelse, passar i vår utveckling av NK, säger Mattias Nygårds, vd på NK.

– När möjligheten att driva restauranger på NK öppnade sig såg jag möjligheten att få skapa något nytt och unikt. En stor utmaning som kräver ödmjukhet inför husets anrika historia, säger Björn Frantzén.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11