23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Superförnöjd, säger Örjan Johannessen till Prata Mat.

USA har gjort en jättebra insats och Tommy Myllymäki är mycket skicklig, säger Örjan Johannesson i en unik intervju med Prata Mat strax innan prisutdelningen.

https://soundcloud.com/lisbeth-rauden/boucusevinnaren-orjan-johannesso-prata-mat-har-intervjun

Fakta om Örjan Johannessen:

29 år, uppvvuxen i Austevoll kommun utanför Bergen.

Han sbörjade som lärling vid Hotell Neptun Bergen i 2004 och tog kockexamen 2005.

Till nyligen jobbade han på Mathuset Solvold i Sandefjord, Gastronomisk institut i Stavanger och i Det Norske Kokkelandslaget.

I dag jobbar Ørjan på Bekkjarvik Gjestgiveri i hemkommunen Austevoll.

På meritlistan står en rad utmärkelser som guld plass i Bocuse d´Or Europe i 2012, vinnare av Årets kokk i 2013 i Norge och tog brons i Bocuse d'Or Europe i 2014 som ägde rum i Stockholm i våras, då Tommy Myllymäki segrade.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078