23948sdkhjf

Fängelse har bästa restaurangen

Clink Restaurant som bemannas med enbart fångar på ett fängelse i Cardiff har röstats fram som bästa restaurang på Trip Advisor.
Omröstningen gjordes för att ranka de bästa restaurangerna i Wales. Mest röster av de 946 på listan fick The Clink restaurang skriver brittiska telegraph.co.uk. Bland beskrevs medarbetarna som vänlig och kunniga. En gäst skrev att den höga nivån på personalen är svår att matcha för andra restauranger som denne gäst besökt senaste tiden.

The Clink öppnade för allmänheten 2012, har plats för 96 gäster och har frukost och lunchservering, samt Afternoon Tea, samt på söndagar Sunday Roast och bemannas med 30 interner.
Lönen för en 40-timmarsvecka är 14 pund, cirka 177 kronor. Målet med verksamheten är att internerna ska skaffa sig kvalifikationer och träning för att kunna få jobb på lyxhotell och Michelinkrogar.

– Hela teamet är lyckliga över att komma i toppen av nästan 1 000 restauranger som finns i Cardiff, säger Jason Lawrence, general manager på The Clink Restaurant.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063