23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Philip Olsson Årets Unga Kock 2015

Philip Olsson, från Rydsgård, Skåne tog hem segern i Årets Unga Kock som avgjordes i går. Segraren är 20 år och är kock På Pontus! Matsalen i Stockholm. Läs mer och hör intervju på Prata Mat här.

Han är född in en i matkunnig familj, med en pappa som är kock. Har trots sina blott 20 år redan hunnit med att jobba på flera kända restauranger: Däribland Bryggeriet, Barbecoa Jamie Oliver London, Restaurang Myteri.Restaurang Rebell, Skafferi& Gastronomi. Årstiderna.Restaurang Karl Johan. Den vinnande förrätten var tartar på lammstek som förrätt och Philip Olssons bakade den hela rödingen som varm huvudrätt.

Tävlingen genomförs av Chaine de Rôtisseur. Segraren i Året Unga Kock tävlar också i Världsfianlen för Unga Kockar som genomförs i Budapest i september.

https://soundcloud.com/lisbeth-rauden/auk

BREAKING
{{ article.headline }}
0.095