23948sdkhjf

Harrys och Spotify i samarbete

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Som första krogkedja i världen startar nu Harrys ett samarbete med Spotify Enterprise. Tillsammans ska företagen utveckla och testa fler interaktiva funktioner för att skapa en bättre musikupplevelse för kroggästen.

Det är inte långt borta att man som besökare själv kan styra musiken på Harrys krogar. I samarbete med Spotify Enterprise blir krogkedjan en viktig plattform för Spotifys utveckling av ny interaktiv funktionalitet. Samtidigt som Harrys musikutbud blir bättre anpassat och ständigt uppdaterat.

Samarbetet med Spotify innebär att Harrys får tillgång ständigt uppdaterad musik och att man från centralt håll kan utveckla spellistor och schemalägga musiken på krogarna.

Redan under april rullar det nya soundet ut över landet.

– Tanken är att Harrys med bara ett knapptryck ska kunna dela spellistor med gästerna och även låta besökarna själva styra vilken musik som spelas. Det är ett mycket spännande samarbete och vi startar med ett första pilotprojekt på Harrys i Värnamo inom ett par veckor, berättar Ola Sars, grundare av Spotify Enterprise.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Nyhetsbrev

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Arkiv

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.085