23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Nya RS ute nu: Läs om vild och ful mat.

I senaste R&S börjar också kartläggning om hur måltiden är en viktig i handeln. Detaljhandel, varuhus och köpcentrum lockar lika mycket med mat som med varor. Läs om den norska uppmarschen i Sverige inom mat och mode.
Jens Linder

skriver om vild, god och ful mat.

I nya juridiska expertspalten

Dagens Rätt

reder

Peter Hedberg

ut begreppen kring vad som gäller kring alkoholreklam och vinprovningar.

I R&S nr 3 börjar också serien Måltidens nya arenor.

Ulrika Brydling

skriver om den ökade ekologiska efterfrågan.

Konditor

Magnus Johansson

ifrågasätter onödig övertydlighet i ny livsmedelsmärkning.

Och sen förstås inför 17 maj. R&S har kartlagt hur det det norska Sverige ser ut kring gator och torg. Det är inte bara olja och lax vårt grannfolk är stora på. Det övrigt mycket som svenska äter och har på sig norskt. Läs mer i R&S om den norska uppmarschen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.071