23948sdkhjf

Vapiano söker 150 medarbetare

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Restaurangkedjan Vapiano söker hela 150 nya medarbetare, mycket beroende på att man ska bemanna sin nya restaurang i Mall of Scandinavia.

Hallå Linda Nordlund, marknadschef på restaurangkedjan Vapiano. Ni söker hela 150 nya medarbetare. Varför?

– Vi öppnar upp en helt ny Vapiano i Mall of Scandinavia till hösten och vi behöver även fylla på i våra fem befintliga Stockholmsrestauranger, då många av våra unga medarbetare börjar skola eller ska ut på resor.

Hur ser planerna ut för Vapiano de kommande åren?
– Vi växer med en ny Vapiano om året ungefär, vilket är en bra takt då vi vill rekrytera internt till nya karriärmöjligheter. Vi satsar framförallt på att bli en grym arbetsgivare och att rekommenderas av såväl gäster som medarbetare.

Varför tror du att Vapiano är så populärt?

– Först och främst den goda maten, men tror även att Vapiano erbjuder några andra fördelar som i kombination gör erbjudandet unikt. Vi har härliga medarbetare, ett koncept som är bra för stora sällskap, du kan vara spontan då vi endast har drop in, miljön är avslappnad och tillåtande.


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.148