Vapiano söker 150 medarbetare

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Restaurangkedjan Vapiano söker hela 150 nya medarbetare, mycket beroende på att man ska bemanna sin nya restaurang i Mall of Scandinavia.

Hallå Linda Nordlund, marknadschef på restaurangkedjan Vapiano. Ni söker hela 150 nya medarbetare. Varför?

– Vi öppnar upp en helt ny Vapiano i Mall of Scandinavia till hösten och vi behöver även fylla på i våra fem befintliga Stockholmsrestauranger, då många av våra unga medarbetare börjar skola eller ska ut på resor.

Hur ser planerna ut för Vapiano de kommande åren?
– Vi växer med en ny Vapiano om året ungefär, vilket är en bra takt då vi vill rekrytera internt till nya karriärmöjligheter. Vi satsar framförallt på att bli en grym arbetsgivare och att rekommenderas av såväl gäster som medarbetare.

Varför tror du att Vapiano är så populärt?

– Först och främst den goda maten, men tror även att Vapiano erbjuder några andra fördelar som i kombination gör erbjudandet unikt. Vi har härliga medarbetare, ett koncept som är bra för stora sällskap, du kan vara spontan då vi endast har drop in, miljön är avslappnad och tillåtande.


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Sibylla öppnade i Lund

Ny restaurang på stationen.

Norska pizzajätten öppnade i Gävle

Ikea in i Svensk Dagligvaruhandel

Lämnar vd-posten på Operakällaren

Ny samverkansarena ska lyfta branschen till toppen

– Vi vill utveckla livsmedelssektorn till en svensk kärnsektor i världsklass, säger Per Arfvidsson, ordförande i styrgruppen för nya Sweden food arena.

Vegansk snabbmat på Fältöversten

Nyhetsbrev

Sommelierer i Nord- och Sydamerika gör upp

Arkiv

De vill förbättra folkhälsan med hotellsamarbete

Duon bakom hälsobloggen och podden Food Pharmacy samarbetar med hotellkedja.

Vuxenglass

Baileys samarbetar med Stockholmsbaserad glassproducent och lanserar glassmaker och glassbil för vuxna.

De står för kaffet

Italiensk kaffeleverantör har skrivit avtal med Stureplansgruppen.

Han blir tv-kock

Ekstedts gastronomiska möte

Pizzakedjan till Borås

Från kloak till flaska

Nya Carnegie-bryggeriet och IVL brygger öl – på renat avloppsvatten.

Kopparbergs gjorde vinst

Ger Ikea-korvarna en match

Biltema satsar på kaféverksamheten – växer med 30 till 40 procent per år.

Triumf Glass kör helgpass i värmen

Ny ordförande i DLF

Norska ”Swish” tar över från servitörerna

Appen Vipps sköter beställningarna.

Monster ville få bort svensk logga – fick nej

Smakbruket i Tomelilla fick rätt mot energidrycksjätten.

Prata Mat:Bruce Hill

Möt Bruce Hill, kock från Kalifornien som gav försmak på sitt gästspel som äger rum i höst på Vassa Eggen.

Esperanto öppnar Sommarsalongen

När matsalen tar sommarpaus öppnar pop up-restaurang i loungen.

Årets Sibylling korad

Prisades på kedjans konvent.

Svensktillverkad Manhattan-vodka blir första på nästan 100 år

Första lagliga destilleriet sedan 1920-talet.

Här öppnar 7-eleven sin deli

Ny ordförande för Fiskbranschen

Pontus Björkdahl ny hållbarhetschef på Retursystem

Prata Mat: Peter Halldén

Reitan blir postombud

Efter Gast Kavalleriet

1

Wolt till Gävle

Från Lund till Malmö

Första färskpotatisen är här

Snabbmatskedjan står för bröllopsmaten

Framgång för McDonalds strategi

Restaurangerna fortsätter att växa

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.106