23948sdkhjf

Myllymäki i tre-stjärnig satsning med Svenska Brasserier

Tommy Myllymäki, blir kökschef och förmodligen delägare i en ny ambitiös restaurang på Djurgården tillsammans med PG Nilsson, Svenska Brasserier. Målet är tre Michelinstjärnor.
Tommy Myllymäki har knappt hunnit hänga av sig bronsmedaljen från Bocuse tidigare i år förrän han går in i ett nytt projekt.

Långt gångna planer finns på en ny restaurang tillsammans med Svenska Brasseriers huvudägare PG Nilsson. Platsen är Djurgården i Stockholm och ambitionerna höga - tre Michelinstjärnor är målet.

Byggnationen startar snart. Tommy Myllymäki blir kökschef och förmodligen delägare och han kommer även att ge sitt namn åt krogen kan man läsa i Gastronomisk kalender 2016.

Tommy Myllymäki är sedan tidigare kopplad till Svenska Brasserier i egenskap av dess kreative ledare. Han har ett brons och ett silver från världsfinalen i Bocuse d´Or samt tog vann den europeiska finalen av Bocuse 2014. Myllymäki blev Årets kock 2007.

Svenska Brasserier omsätter cirka en halv miljard och driver restaurangerna Sture Hof, Brillo, Luzette samt Riche.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.052