23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Vem serverar? Dags för årets branschdebatt

Dags för debatt i samband med Årets Servitör. Behoven för att ge service till alla gäster som vill äta, njuta och umgås i det blomstrande restaurang-Sverige är enorma. Att hitta personal är ett ständigt dilemma för dagens krögare.

Hur ska problematiken med bemanning lösas? Beror bemanningsproblemen på bristande ledarskap? Hur ska fler lockas till matsalarnas dynamik? Är inte restaurangnäringen tillräckligt kreativt för unga arbetssökande, och alldeles otrygg för äldre? Är det självservice, snabbmat och stående måltider vid brummande foodtrucks som är hungriga matgästernas framtid?Har vi snart haft den sista måltiden vid sittande bord?

Det är frågor som diskuteras på Restauranger&Storköks debatt i samband med Årets Servitör Restauranggalan den 2 november.

Den sista måltiden, vem serverar?

Tid: 2 november

16. 30 Paneldebatt

Plats: Cirkus

Debattledare: Jan Sterner, journalist.

Eskil Erlandsson, riksdagsman

Pontus Frithiof, restaurangägare

Tobias Nygren, lärare Resthögskolan

Anna Hjortheden, servitör Sturehof

Björn Vingård, författare, rutinerad restauranggäst

BREAKING
{{ article.headline }}
0.074