23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Semifinal Årets Kock Helsingborg

Om en stund gör nio kockar upp om finalplats i Årets Kock 2016. Halv fem i eftermiddag står det klart vem som vinner. Segraren från Helsingborg respektive Karlstad direktkvalificerar sig till finalen i Stockholm.
Semifinalister i Helsingborg

Fredrik Andersson, Gothia Towers, Göteborg

Jesper Bogren, Heaven 23, Göteborg

Jimmi Eriksson, Lilla Ego, Stockholm

Danny Falkeman, Yolo, Djursholm

Anders Johnsson, Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, Stora Mellösa

Jonathan Kasche, Lilla Ego, Stockholm

Johan Laursen, Restaurang Fru K, Oslo

Daniel Müllern, Ystad Saltsjöbad, Ystad

Fredrik Persson, Stadshuskällaren, Stockholm

Årets Kock 2016 har fått in 114 recept. Av dessa utsåg en digital jury 40 kockar som fick laga upp sin rätt och presentera för en jury, som i sin tur utsett 18 semifinalister. Uttagningsförfarandet har varit helt anonymt och genomförts under sekretess.

Här är de kockar som ska tävla i Karlstad den 17 november.

Johan Backeus, Aveqia, Stockholm

Christofer Bengtsson, Kulinarisk Akademi, Oslo

Håkan Carlsson, Hotel Rival, Stockholm

Tommy Eriksson, Högberga Gård, Lidingö

Sebastian Höckert, Restaurang Koka, Göteborg

Jonas Karlsson, Noga matstudio, Stockholm

Jonas Lagerström, Restaurang Yolo, Djursholm

David Lundqvist, Gute Grill & Bar, Stockholm

Manfred Nilsson, Lilla Ego, Stockholm

Vid semifinalerna i Årets Kock 2016 lagar de tävlande den rätt som de skickat in i sin tävlingsanmälan. Tävlingsuppgiften var att skapa en huvudrätt på valfri huvudråvara samt att den måste innehålla en Arlaprodukt. Tävlingarna direktsänds live på www.aretskock.se:

[embed]http://youtube.com/watch?list=PLIyi30XwPWsPBFRguRNLymJHch6KxRh5l&v=wLN1LMyLm3U[/embed]

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047