23948sdkhjf

Harrys satsar på Stockholmsområdet

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Efter den senaste etableringen i Upplands Väsby fortsätter den göteborgsbaserade krogkedjan Harrys att expandera och satsa på Stockholmsområdet. Per Norin, som närmast kommer från Carlsberg, tillsätts som etableringsansvarig för Stockholm och Mälardalen. Målet är 15 nya Harrys i området.

Som etableringsansvarig kommer Per Norins uppdrag fokusera på att utöka Stockholm och Mälardalens restaurangnät. Harrys befinner sig i en expansionsfas med ett flertal nyöppningar framför sig. I december öppnar Harrys i Upplands Väsby.

– Harrys befinner sig i en spännande fas och den här uppgiften känns väldigt inspirerande. Jag ser fram emot att kunna erbjuda fler orter möjligheten att upptäcka Harrys nya koncept som tydliggörs i allt från design och inredning till fokus på svensk mat, säger Per Norin om sin nya roll.

Per Norin har lång erfarenhet av restaurangbranschen och kommer närmast från Carlsberg där han haft rollen som kundansvarig för Harrys bland annat. Per kom i kontakt med krogkedjan första gången för åtta år sedan. Under dessa år har han byggt upp ett starkt band och stor kunskap om Harrys.

– Per Norin får en nyckelroll i arbetet att öka Harrys närvaro i Stockholm och Mälardalen. Med Pers kompetens och breda erfarenhet ska vi tillsammans sätta fler Harrys på kartan. Inte mindre än 15 krogar borde vi kunna lyckas med i Stockholmsregionen. Vi inleder nu arbetet med att söka upp intressanta krögarprofiler och fastighetsägare, säger Niclas Möller, vd för Harrys.

Fotnot: Krogkedjan Harrys startade i Falkenberg 1993 och finns idag på ett drygt 40-tal orter i Sverige. Krogarna drivs dels av fristående franchisetagare, dels av moderbolaget Harrys Pubar AB, med huvudkontor i Göteborg. Krogkedjan sysselsätter cirka 800 personer i Sverige.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Mr Cake till Göteborg

De kan bli bästa krog på White Guides gala

KFC-chef dömd för diskriminering

130 år gammalt bageri räddas

Här är finalisterna i Unga bagare 2019

Icadirektör blir vd på Martin & Servera

Tillträder senast i oktober.

Nyhetsbrev

Lista: 89 nya krogar i White Guide

Här är alla nya restauranger som tagit sig in i årets upplaga.

Arkiv

Kafékedjan öppnar i Kina

Joe & The Juice-grundaren avgår som vd

Kaspar Basse har varit den snabbväxande kedjans vd sedan starten 2002.

Nio nya Bastard Burgers-restauranger

Norrländska streetfoodkedjan i snabb expansion – och satsar på helt vegansk meny.

Fullersägt mikrobryggeri till Sverige

Vietnamesiskt på Götgatan

De tilldelas årets Gulddrakar

Gulddrakar till tre restauranger, en bar och ett kafé i Stockholm.

Mackmyra behöver pengar

Coca-Colas första nya smak på tio år

The Fishery till Täby

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

De blir störst på fisk i Sverige

Kvalitetsfisk och Fisk Idag går ihop och skapar Sveriges största fiskgrossist.

Björn Ulvaeus köper Hasselbacken

På väg att förverkliga sin nöjesvision på Djurgården.

Vigårda till Västerås

Ny Brisket & Friends-krog med egen öl

Prisade krögare tar sitt grillkoncept till Stockholms city.

30-40 nya restauranger i McDonald's femårsplan

Menigo omorganiserar och varslar

Här öppnar Max-restaurang nummer 122

Etablerar sig i Västervik – och snart öppnar den första restaurangen på Södermalm.

Han är årets viltkock

Gröna Lund startar restaurangskola

Årets Kombo går till Doktor Mat

Årets street food serveras av Korrito

Östermalmskafé blir Årets Coffee Shop

Världens första veganska Happy Meal

Dags för tionde Krogveckan

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Systembolaget varnar vinleverantör

Svampgruvan i Kiruna stängs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.103