23948sdkhjf

Harrys satsar på Stockholmsområdet

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Efter den senaste etableringen i Upplands Väsby fortsätter den göteborgsbaserade krogkedjan Harrys att expandera och satsa på Stockholmsområdet. Per Norin, som närmast kommer från Carlsberg, tillsätts som etableringsansvarig för Stockholm och Mälardalen. Målet är 15 nya Harrys i området.

Som etableringsansvarig kommer Per Norins uppdrag fokusera på att utöka Stockholm och Mälardalens restaurangnät. Harrys befinner sig i en expansionsfas med ett flertal nyöppningar framför sig. I december öppnar Harrys i Upplands Väsby.

– Harrys befinner sig i en spännande fas och den här uppgiften känns väldigt inspirerande. Jag ser fram emot att kunna erbjuda fler orter möjligheten att upptäcka Harrys nya koncept som tydliggörs i allt från design och inredning till fokus på svensk mat, säger Per Norin om sin nya roll.

Per Norin har lång erfarenhet av restaurangbranschen och kommer närmast från Carlsberg där han haft rollen som kundansvarig för Harrys bland annat. Per kom i kontakt med krogkedjan första gången för åtta år sedan. Under dessa år har han byggt upp ett starkt band och stor kunskap om Harrys.

– Per Norin får en nyckelroll i arbetet att öka Harrys närvaro i Stockholm och Mälardalen. Med Pers kompetens och breda erfarenhet ska vi tillsammans sätta fler Harrys på kartan. Inte mindre än 15 krogar borde vi kunna lyckas med i Stockholmsregionen. Vi inleder nu arbetet med att söka upp intressanta krögarprofiler och fastighetsägare, säger Niclas Möller, vd för Harrys.

Fotnot: Krogkedjan Harrys startade i Falkenberg 1993 och finns idag på ett drygt 40-tal orter i Sverige. Krogarna drivs dels av fristående franchisetagare, dels av moderbolaget Harrys Pubar AB, med huvudkontor i Göteborg. Krogkedjan sysselsätter cirka 800 personer i Sverige.


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Tyska bron vill bygga restaurangbrygga

Nu återinvigs klassisk saluhall

Nyöppnar efter omfattande renovering med flera restauranger och handel.

Från Sabis till Clarion Hotel Sign

Myllymäkis meny tonsatt av Gessle

Nu introducerar Finnair ett musiksamarbete mellan kocken och artisten för att skapa optimal matupplevelse ombord.

Lanserar svensk ekologisk sriracha

Här öppnar Harrys

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Prisas ånyo för hållbarhet och envetet fokus på matsvinn

I veckan utsågs han av Vi Konsumenter till Årets Hållbarhetskock.

Arkiv

Coca Cola fick rätt mot norsk läsk

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Det här är årets bästa charkuterier

Slowfood på ny nivå

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.147