Harrys satsar på Stockholmsområdet

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Efter den senaste etableringen i Upplands Väsby fortsätter den göteborgsbaserade krogkedjan Harrys att expandera och satsa på Stockholmsområdet. Per Norin, som närmast kommer från Carlsberg, tillsätts som etableringsansvarig för Stockholm och Mälardalen. Målet är 15 nya Harrys i området.

Som etableringsansvarig kommer Per Norins uppdrag fokusera på att utöka Stockholm och Mälardalens restaurangnät. Harrys befinner sig i en expansionsfas med ett flertal nyöppningar framför sig. I december öppnar Harrys i Upplands Väsby.

– Harrys befinner sig i en spännande fas och den här uppgiften känns väldigt inspirerande. Jag ser fram emot att kunna erbjuda fler orter möjligheten att upptäcka Harrys nya koncept som tydliggörs i allt från design och inredning till fokus på svensk mat, säger Per Norin om sin nya roll.

Per Norin har lång erfarenhet av restaurangbranschen och kommer närmast från Carlsberg där han haft rollen som kundansvarig för Harrys bland annat. Per kom i kontakt med krogkedjan första gången för åtta år sedan. Under dessa år har han byggt upp ett starkt band och stor kunskap om Harrys.

– Per Norin får en nyckelroll i arbetet att öka Harrys närvaro i Stockholm och Mälardalen. Med Pers kompetens och breda erfarenhet ska vi tillsammans sätta fler Harrys på kartan. Inte mindre än 15 krogar borde vi kunna lyckas med i Stockholmsregionen. Vi inleder nu arbetet med att söka upp intressanta krögarprofiler och fastighetsägare, säger Niclas Möller, vd för Harrys.

Fotnot: Krogkedjan Harrys startade i Falkenberg 1993 och finns idag på ett drygt 40-tal orter i Sverige. Krogarna drivs dels av fristående franchisetagare, dels av moderbolaget Harrys Pubar AB, med huvudkontor i Göteborg. Krogkedjan sysselsätter cirka 800 personer i Sverige.


Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Burgerkedjan börjar med biokol

Coca-Cola sätter spelare på burken

Starbucks blir råare

Malmöbaserade företaget Get Raw inleder samarbete.

Program GastroNord 24-27 april 2018

Starbucks stänger ner och undervisar

Nedräkning inför Pizza-SM

Nyhetsbrev

Butik och restaurang till Kiruna

Arkiv

Sänkt moms gav inte billigare restaurangnota

Fler än fyrtio nya caféer

Maten blir allt grönare

De svenska hushållen blir allt grönare. Dock bara på vardagar, till helgen vill vi fortfarande äta kött.

De öppnar Sveriges längsta salladsbar

De blev årets Convenience-butik

Härnösandsbutik känd för sina semlor vann pris.

Ta en taco när du landar

Juicekedja till Bromma

De har fått nog av duvorna

Cafékedja i konkurs

Skånska franchisekedjan är satt i konkurs på egen begäran efter att rekonstruktionen misslyckats.

Foodtruck à la Pontus

Cava, burgare och tapas - Här öppnar fyra nya restauranger

Burgerkedjan vill ta över Norden

Ännu en utmanare på nätmatscenen

Urban Deli stannar på marken

Slutar med flygtransporterad frukt och grönt.

Fyra rätter på fyra minuter på Centralstationen

Snabb avsmakningsmeny i specialbyggd restaurangvagn.

Napolitansk pizza till Piteå

Napolitansk pizzeria öppnar på Östermalm

Efter 45 år – nu lämnar den klassiska korvkiosken Malmö

Beijing8 blir två

Kyparen avskedades – var för ”fransk”

Nu öppnar Jureskogs

Här är de nominerade i Pizza-SM

De öppnar i nytt i Uppsala

McDonalds inför bordsservering

Tre ska bli sju -Taku Taku expanderar

Öl från stammen

VM-korv med namn

Ny grön våg på Max

Sushi Yama öppnar nytt i Norrköping

Sänd till en kollega

0.107