23948sdkhjf

Nobelnytt: Kocken och konditorn om utmaningarna

Klockan 19.03 kommer honnörsbordets gäster gående nedför trappan för att sätta sig till bords. Sayan Isaksson och Daniel Roos har huvudansvaret för middagen tillsammans med köksmästaren Gunnar Eriksson.
Hör kocken och konditorn prata om svårigheterna och idéerna bakom menyn på Prata Mat. Sayana Isaksson berättar om svårigheterna o att behålla elegansen från hans vanliga gästantal 30 gäster till kvällens 1 300 som slår sig tillbords i Blå Hallen.

https://soundcloud.com/lisbeth-rauden/sayan-isaksson-final
Daniel Roos har kämpa med en annan problematik, nämligen överträffa sig själv med succédesserten han skapade till Nobelmiddagen i fjol då han också var ansvarig konditor.
Så blir lite långt mellan rätterna i tv-soffan. Gå in på länkarna här och få en egen direktsändning när du vill under kvällen.

https://soundcloud.com/lisbeth-rauden/jag-sjalv-svarast-att-utmana
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141