Brydlings krögare på nya Täby Galopp i Upplands Bro

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Ulrika Och Carina Brydling tillsammans igen i ny satsning. De drev tidigare Restaurang Brydlings på Åhléns i Stockholms City. I juni nästa år startar upp restaurangen på Bro Park, dit Täby Galopp flyttar.

Nu är det klart att systrarna Carina och Ulrika Brydling är blir krögare på restaurangen i Bro Park när Täby Galopp nästa år flyttar till Upplands Bro.
Systrarna drev senast Restaurang Brydling på Åhléns i Stockholms City.

– Det känns otroligt bra och vi blev så glada att få chansen att driva restaurangen på Bro Park. Området har stor potential och vi hoppas på att få både galoppubliken och andra gäster på restaurangen, säger Carina Brydling.


Förutom att de ska ha öppet på tävlingsdagar finnsplaner på at daglig verksamhet.

– Vi planerar att servera luncher men vi har inte bestämt helt hur upplägget ska se ut eller i vilken omfattning det blir. Vi kommer att ha fokus på olika event och tanken är att kunna erbjuda kunder att ha fester, företagsevent eller liknande i restaurangen. Vi har ett stort miljöengagemang och vår verksamhet kommer att genomsyras av detta tillsammans med en ekologisk inriktning, avslutar Carina.

Ulrika Brydling medverkar som fast skribent i R&S i krönikan Ekologiskt och är bland drivande av bildandet av föreningen Ekokockar.

Den nya galoppbanan kostar i storleksordningen 500 miljoner att bygga.


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Svenska ägg kan bli dyrare efter extrema värmen

Anledningen: Ökat pris på foder.

Årets bästa viltmatsrestaurang och Årets viltmatskock utses i höst

Nomineringsprocessen är i full gång.

Läskgigant köper Sodastream

Köper kolsyreföretaget för miljarder.

Hotell Borgholm med ny ägare

I mars aviserade Karin och Owe Fransson att verksamheten var till salu och nu är det klart med ny ägare.

Därför kommer inte Max att börsnoteras

Richard Bergfors i intervju om 50-årsjubileet, satsningen utomlands och kedjans framtid.

Från Gotthards till Norrlandsoperan

Nyhetsbrev

Han går till Qvanti

Arkiv

Vill främja hållbart fiske

Kocken och kreativa ledaren kan numera också titulera sig ambassadör för hållbart fiske.

De ska sköta ruljansen på Bank Hotel

Boom för alkoholfritt öl: Upp 56 procent

Ny nod för life science och livsmedel

Mer kapital till Karma- fortsatt expansion i Europa

Sommaren innebar hög tillväxt för Alvestaglass

Snabbare med samma smakkaraktär

Han vidareutvecklar Mr Voon med nattöppen asiatisk streetbar.

Jobb & Karriär
Hon ska få fler att upptäcka Oumph

Wayne’s Coffee breddar veganskt utbud

Inför fler rätter med Oumph på menyn.

Från Sture till Brasserie 1742

Kock i modekampanj

Medgrundare av Stockholmskrogen Matateljén syns i modekedjan Uniqlos kampanj.

Läget akut för svenska flodkräftan

Men trots att arten är nära utrotning uppmanas svenskarna att prioritera den före signalkräftor.

Här öppnar Subway och Sibylla

2

Nu har sista munken sålts

MAP-packat växande trend i bagerinäringen

Hotel Rogge i nya händer

Nu startar äppelskörden

Ny chef för Stockholm Circle

Ölen kan bli dyrare

”Århundradets kock” har gått ur tiden

Paulig rekryterar ny HR-chef

Klassisk korv får klimatsmart kompanjon

Här öppnar Zócalo

Krispig fisk till city

Max vill skaka om Way out West

Coca-Cola höjer priserna

Esperanto i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.216