23948sdkhjf

Brydlings krögare på nya Täby Galopp i Upplands Bro

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Ulrika Och Carina Brydling tillsammans igen i ny satsning. De drev tidigare Restaurang Brydlings på Åhléns i Stockholms City. I juni nästa år startar upp restaurangen på Bro Park, dit Täby Galopp flyttar.

Nu är det klart att systrarna Carina och Ulrika Brydling är blir krögare på restaurangen i Bro Park när Täby Galopp nästa år flyttar till Upplands Bro.
Systrarna drev senast Restaurang Brydling på Åhléns i Stockholms City.

– Det känns otroligt bra och vi blev så glada att få chansen att driva restaurangen på Bro Park. Området har stor potential och vi hoppas på att få både galoppubliken och andra gäster på restaurangen, säger Carina Brydling.


Förutom att de ska ha öppet på tävlingsdagar finnsplaner på at daglig verksamhet.

– Vi planerar att servera luncher men vi har inte bestämt helt hur upplägget ska se ut eller i vilken omfattning det blir. Vi kommer att ha fokus på olika event och tanken är att kunna erbjuda kunder att ha fester, företagsevent eller liknande i restaurangen. Vi har ett stort miljöengagemang och vår verksamhet kommer att genomsyras av detta tillsammans med en ekologisk inriktning, avslutar Carina.

Ulrika Brydling medverkar som fast skribent i R&S i krönikan Ekologiskt och är bland drivande av bildandet av föreningen Ekokockar.

Den nya galoppbanan kostar i storleksordningen 500 miljoner att bygga.


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Tyska bron vill bygga restaurangbrygga

Nu återinvigs klassisk saluhall

Nyöppnar efter omfattande renovering med flera restauranger och handel.

Från Sabis till Clarion Hotel Sign

Myllymäkis meny tonsatt av Gessle

Nu introducerar Finnair ett musiksamarbete mellan kocken och artisten för att skapa optimal matupplevelse ombord.

Lanserar svensk ekologisk sriracha

Här öppnar Harrys

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Prisas ånyo för hållbarhet och envetet fokus på matsvinn

I veckan utsågs han av Vi Konsumenter till Årets Hållbarhetskock.

Arkiv

Coca Cola fick rätt mot norsk läsk

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Det här är årets bästa charkuterier

Slowfood på ny nivå

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.174