23948sdkhjf

Brydlings krögare på nya Täby Galopp i Upplands Bro

Ulrika Och Carina Brydling tillsammans igen i ny satsning. De drev tidigare Restaurang Brydlings på Åhléns i Stockholms City. I juni nästa år startar upp restaurangen på Bro Park, dit Täby Galopp flyttar.
Nu är det klart att systrarna Carina och Ulrika Brydling är blir krögare på restaurangen i Bro Park när Täby Galopp nästa år flyttar till Upplands Bro.
Systrarna drev senast Restaurang Brydling på Åhléns i Stockholms City.

– Det känns otroligt bra och vi blev så glada att få chansen att driva restaurangen på Bro Park. Området har stor potential och vi hoppas på att få både galoppubliken och andra gäster på restaurangen, säger Carina Brydling.


Förutom att de ska ha öppet på tävlingsdagar finnsplaner på at daglig verksamhet.

– Vi planerar att servera luncher men vi har inte bestämt helt hur upplägget ska se ut eller i vilken omfattning det blir. Vi kommer att ha fokus på olika event och tanken är att kunna erbjuda kunder att ha fester, företagsevent eller liknande i restaurangen. Vi har ett stort miljöengagemang och vår verksamhet kommer att genomsyras av detta tillsammans med en ekologisk inriktning, avslutar Carina.

Ulrika Brydling medverkar som fast skribent i R&S i krönikan Ekologiskt och är bland drivande av bildandet av föreningen Ekokockar.

Den nya galoppbanan kostar i storleksordningen 500 miljoner att bygga.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063