23948sdkhjf

Brydlings krögare på nya Täby Galopp i Upplands Bro

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Ulrika Och Carina Brydling tillsammans igen i ny satsning. De drev tidigare Restaurang Brydlings på Åhléns i Stockholms City. I juni nästa år startar upp restaurangen på Bro Park, dit Täby Galopp flyttar.

Nu är det klart att systrarna Carina och Ulrika Brydling är blir krögare på restaurangen i Bro Park när Täby Galopp nästa år flyttar till Upplands Bro.
Systrarna drev senast Restaurang Brydling på Åhléns i Stockholms City.

– Det känns otroligt bra och vi blev så glada att få chansen att driva restaurangen på Bro Park. Området har stor potential och vi hoppas på att få både galoppubliken och andra gäster på restaurangen, säger Carina Brydling.


Förutom att de ska ha öppet på tävlingsdagar finnsplaner på at daglig verksamhet.

– Vi planerar att servera luncher men vi har inte bestämt helt hur upplägget ska se ut eller i vilken omfattning det blir. Vi kommer att ha fokus på olika event och tanken är att kunna erbjuda kunder att ha fester, företagsevent eller liknande i restaurangen. Vi har ett stort miljöengagemang och vår verksamhet kommer att genomsyras av detta tillsammans med en ekologisk inriktning, avslutar Carina.

Ulrika Brydling medverkar som fast skribent i R&S i krönikan Ekologiskt och är bland drivande av bildandet av föreningen Ekokockar.

Den nya galoppbanan kostar i storleksordningen 500 miljoner att bygga.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Mr Cake till Göteborg

De kan bli bästa krog på White Guides gala

KFC-chef dömd för diskriminering

130 år gammalt bageri räddas

Här är finalisterna i Unga bagare 2019

Icadirektör blir vd på Martin & Servera

Tillträder senast i oktober.

Nyhetsbrev

Lista: 89 nya krogar i White Guide

Här är alla nya restauranger som tagit sig in i årets upplaga.

Arkiv

Kafékedjan öppnar i Kina

Joe & The Juice-grundaren avgår som vd

Kaspar Basse har varit den snabbväxande kedjans vd sedan starten 2002.

Nio nya Bastard Burgers-restauranger

Norrländska streetfoodkedjan i snabb expansion – och satsar på helt vegansk meny.

Fullersägt mikrobryggeri till Sverige

Vietnamesiskt på Götgatan

De tilldelas årets Gulddrakar

Gulddrakar till tre restauranger, en bar och ett kafé i Stockholm.

Mackmyra behöver pengar

Coca-Colas första nya smak på tio år

The Fishery till Täby

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

De blir störst på fisk i Sverige

Kvalitetsfisk och Fisk Idag går ihop och skapar Sveriges största fiskgrossist.

Björn Ulvaeus köper Hasselbacken

På väg att förverkliga sin nöjesvision på Djurgården.

Vigårda till Västerås

Ny Brisket & Friends-krog med egen öl

Prisade krögare tar sitt grillkoncept till Stockholms city.

30-40 nya restauranger i McDonald's femårsplan

Menigo omorganiserar och varslar

Här öppnar Max-restaurang nummer 122

Etablerar sig i Västervik – och snart öppnar den första restaurangen på Södermalm.

Han är årets viltkock

Gröna Lund startar restaurangskola

Årets Kombo går till Doktor Mat

Årets street food serveras av Korrito

Östermalmskafé blir Årets Coffee Shop

Världens första veganska Happy Meal

Dags för tionde Krogveckan

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Systembolaget varnar vinleverantör

Svampgruvan i Kiruna stängs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.226