23948sdkhjf

Hagströmer har lämnat Pontus Group

Sven Hagströmer har lämnat Pontus Group. Ny delägare är Thomas Dahlstedt tillsammans med Pontus Frithiof och Anders Westerholm som äger en fjärdedel av Burger & Lobster.

I slutet av december meddelades ägarförändringar inom Pontus Group. Affären innebar att Sven Hagströmer lämnade gruppen och Thomas Dahlstedt går in. Pocket City och Pontus in the Park/Pocket Solna ägs av Pontus Frithiof och Thomas Dahlstedt. Burger & Lobster ägs av trion Thomas Dahlstedt, Anders Westerholm och Pontus Frithiof.

– Jag är mycket tacksam för de tio åren med Sven som inleddes med en fantastisk kokbok, en lyckad verksamhet på Skeppsbron som resulterade i en väldigt lyckad försäljning av denna, samt etableringen av Pontus! på Stureplan och bistron Pocket på Norrlandsgatan samt Pontus in the Park i Solna. Att redan nu knyta banden närmare Thomas känns fantastiskt. Tillsammans finns det mycket vi kan göra och det känns väldigt spännande att vi nu satt förutsättningarna för framtiden, säger Pontus Frithiof i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11