23948sdkhjf

Svensk ny vd på norska Britannia Hotel

Mikael Forselius har anställts som ny hotelldirektör på Reitan-ägda Britannia Hotel i Trondheim, Norge. Reitangruppen äger hotellet sedan november i fjol,
Sundsvallsfödde Mikael Forselius, verksam i Norge sedan 20 år har anställts som ny hotelldirektör på hotellklassikern Britannia Hotel i Trondheim, där han börjar sin tjänst i början av nästa år. Hotellet är för närvarande stängt och genomgår en stor renovering.

Mikael Forselius är utbildad kock och har bland annat varit anställd på Grand Hotel i Stockholm. De senaste åren har han var administrativ direktör for Röros Hotell Eiendom AS og Röros Hotell AS. Britannias nye hotelldirektör är känd som en populär föredragshållare inom matkultur och givit flera kokböcker, medverkat i TV och erhållit flera gastronomiska utmärkelser.

"- Dette er hele Norges hvite svane. Vi skal blankpolere diamanten, og til den jobben er det logisk å involvere lokale krefter og samarbeidspartnere som har et bankende hjerte for Trondheim. Siden jeg var 14 år har jeg hatt en drøm om å eie det praktfulle Britannia og nå skal vi løfte det slik at hele byen blir stolt av hotellet", säger Odd Reitan i en kommentar till adressa. no.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094