23948sdkhjf

White Guide utvecklas

White Guide Stockholm 2016-17, Stockholms bästa restauranger, caféer och ett urval hotel, är en ny guide – på svenska och engelska för att nå en bredare publik.
White Guide har lanserat en guide till de stora mat- och caféupplevelserna i Stockholm. White Guide Stockholm 2016-17 är tvåspråkig (svenska och engelska) och därmed tillgänglig för en större marknad. Guiden omfattar samtliga stockholmsrestauranger som är med White Guide 2016-17 som utkom i mars i år samt några nykomlingar.
Guiden presenterar också de 26 bästa caféerna i White Guide Café som utkom i maj 2016.

Dessutom debuterar nu hotell i White Guide-sammanhang, guiden omfattar ett urval av 20 hotell som bedöms som extra intressanta.

I samband med releasen av White Guide Stockholm delades också det nyinstiftade priset 100% cirkulärt ut för första gången. Priset som instiftats av White Guide på initiativ av Stockholm Gas ges till en restaurang som arbetar långsiktigt för att minska miljöpåverkan och utveckla nya resurssnåla driftsupplägg.

Vinnare blev Restaurang Volt med motiveringen: Med ett tydligt kretsloppstänk och stor medvetenhet om de små bidragens betydelse för klimatet i stort lämnas här ingenting åt slumpen. Det kontinuerliga arbetet med hållbarhetsfrågor – vad gäller råvaror, rätternas sammansättning, leverantörer och samarbetspartners, energiförsörjning, återvinning och personal – bidrar påtagligt till hela restaurangupplevelsen. Berömvärt är också det arbete som läggs ner på att kommunicera vikten av grönare val, både i sociala medier och direkt till gästerna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109