23948sdkhjf

Årets Kock, följ semifinalen här

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Upplagt för Årets Kock 2017 – SM i professionell matlagning Här är kockarna som gör upp idag Helsingborg. Åtta kockar går sedan vidare till finalen på Malmö Arena den 2 februari 2017. Följ tävlingen här.

[embed]https://www.youtube.com/watch?list=PLIyi30XwPWsPkflrM1LzivlxhxSzurfVx&v=Gw8xAaK1gG8[/embed]

Här är de 18 semifinalisterna som just nu tävlar i Helsingborg.

1. Andreas Albrektsson, Grand Hotel i Lund, Lund. Foto: Caroline Tengen
2. Johan Backeus, Aveqia, Stockholm.
3. Jesper Bogren, Heaven 23 Gothia Towers, Göteborg. Foto: Ulf Celander.jpg
4. Olle Broström, Fotografiska, Stockholm. Foto: Johan Ståhlberg
6. Niklas Eriksson, Gothia Towers, Göteborg. Foto: Ulf Celander.jpg
5. Kalle Eriksson, Sigtunahöjden Hotell & Konferens, Sigtuna. Foto: Wolfgang Kleinsmidt

7 Rory Field, Hotell Riviera Strand, Båstad.
8. Martin Hansen, Grand Hotel i Lund, Lund. Foto: Caroline Tengen
9 Mattias Jönsson, Skanörs gästgifvaregård, Skanör.
10. Sebastian Lönnberg, Nook restaurang, Stockholm.
11. Oskar Mendelin, Galleriet på Görvälns Slott, Järfälla. Foto: Linda Prieditis
12 Luqaz Ottoson, Luqaz MAT, Visby. Foto: Johan Hellström

13. Magnus Persson, Restaurang Hillenberg, Stockholm. Foto: Joel Wåreus
14. Fredrik Ringman, Restaurang Hillenberg, Stockholm. Foto: Joel Wåreus
15. Christoffer Rosen, Hotel At Six, Stockholm. Foto:Viktor Björklund.jpg
16. Johannes Stålhammar, Sabis Näringslivets hus, Stockholm. Foto: Anna Källgren
17. Veronica Svensson, Swedish Taste, Göteborg. Foto: Knutur Kristjansson
18. Sebastian Thureson, Lilla Ego, Stockholm. Foto: Joel Wåreus.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Nyhetsbrev

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Arkiv

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.107