Årets Kock, följ semifinalen här

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Upplagt för Årets Kock 2017 – SM i professionell matlagning Här är kockarna som gör upp idag Helsingborg. Åtta kockar går sedan vidare till finalen på Malmö Arena den 2 februari 2017. Följ tävlingen här.

[embed]https://www.youtube.com/watch?list=PLIyi30XwPWsPkflrM1LzivlxhxSzurfVx&v=Gw8xAaK1gG8[/embed]

Här är de 18 semifinalisterna som just nu tävlar i Helsingborg.

1. Andreas Albrektsson, Grand Hotel i Lund, Lund. Foto: Caroline Tengen
2. Johan Backeus, Aveqia, Stockholm.
3. Jesper Bogren, Heaven 23 Gothia Towers, Göteborg. Foto: Ulf Celander.jpg
4. Olle Broström, Fotografiska, Stockholm. Foto: Johan Ståhlberg
6. Niklas Eriksson, Gothia Towers, Göteborg. Foto: Ulf Celander.jpg
5. Kalle Eriksson, Sigtunahöjden Hotell & Konferens, Sigtuna. Foto: Wolfgang Kleinsmidt

7 Rory Field, Hotell Riviera Strand, Båstad.
8. Martin Hansen, Grand Hotel i Lund, Lund. Foto: Caroline Tengen
9 Mattias Jönsson, Skanörs gästgifvaregård, Skanör.
10. Sebastian Lönnberg, Nook restaurang, Stockholm.
11. Oskar Mendelin, Galleriet på Görvälns Slott, Järfälla. Foto: Linda Prieditis
12 Luqaz Ottoson, Luqaz MAT, Visby. Foto: Johan Hellström

13. Magnus Persson, Restaurang Hillenberg, Stockholm. Foto: Joel Wåreus
14. Fredrik Ringman, Restaurang Hillenberg, Stockholm. Foto: Joel Wåreus
15. Christoffer Rosen, Hotel At Six, Stockholm. Foto:Viktor Björklund.jpg
16. Johannes Stålhammar, Sabis Näringslivets hus, Stockholm. Foto: Anna Källgren
17. Veronica Svensson, Swedish Taste, Göteborg. Foto: Knutur Kristjansson
18. Sebastian Thureson, Lilla Ego, Stockholm. Foto: Joel Wåreus.


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar

Mest läst

Startsidan just nu

Restaurangen som blir navet i nya Bank Hotel

Så firar Vassa Eggen och TAKO Europride

Tar fram regnbågsmenyer till förmån för välgörenhet.

TV: Intervju med Sebastian Gibrand

Krönika: I kvalet inför valet

Chefredaktör Lisbeth Rauden skriver om demokrati, humanism och Bruce Hills gastronomiska budskap.

LISTA: Felen du ska undvika vid restaurangstart

Andreas Moene, vd konsultföretaget PreOpening verksamma inom hotell, restaurang och hospotality, guidar med sina bästa tips.

Kända ansikten tar över NK:s saluhall

Nyhetsbrev

Esperanto i konkurs

Arkiv

Värmdö-cider bäst i landet

"Det är en ciderrevolution på gång i Sverige", säger anordnaren Spritmuseum, som också pekar på hög kvalitet bland årets tävlande.

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bärfrämjandet: Jordgubbsbrist i hetaste veckan

Bordsservering på McDonald´s

Kocknätverk gästade Svenska Kocklandslaget

Livsmedelsverket synar blodiga trendburgare

I ett nytt kontrollprojekt ska 500 inspektioner av restauranger genomföras i landet –

Här är finalisterna i Årets Kock

Åtta kockar möts under finaldagarna i september.

EM-silver till Sverige i Bocuse

Fem till final i Årets Konditor

Här är finalisterna till årets upplaga av tävlingen. Finalen äger rum i Stockholm i oktober.

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Tävling
Konditorerna tog EM-guld

Svenska konditorlandslaget vann europeiska mästerskapen i konditori i Turin.

Trio bakom ny vinbar

De ligger bakom nya vinbaren Oas på Drottninggatan i Stockholm.

Bryggeriet gör öl-debut med nygammalt märke

Vasa bryggeri tar till en början hjälp av mer etablerade ölbryggare när Sundsvalls öl gör comeback.

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

25 producenter prisade för "bästa landskapsmat"

Han tar plats i Stureplansgruppen

Petter Stordalens investeringsbolag blir en av hotell- och restaurangföretagets största ägare.

Fontana vann nyinstiftat pris

Restaurangerna fortsätter att öka

Skapar eventdel om 4 000 kvadratmeter

Max expanderar i Skåne

Tävling
Följ Bocuse direkt

Tävling
Team Sweden kör så det ångar

Paolo Robertos pizza kommer till macken

Från ölhak till bageri

Max lanserar klimatpositiva burgare

Tävling
Gibrands totala Bocuse-satsning

Jobb & Karriär
Ny chef på Max

Stoppar en miljon sugrör - för miljön

Jobb & Karriär
Starbucks ordförande avgår

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.131