23948sdkhjf

Sayan & Roos gör Nobelmiddagen 2016

Kocken Sayan Isaksson och konditorn Daniel Roos är kreatörerna bakom årets Nobelmeny. Duon stod bakom middagen förra året. För Daniel Roos är det tredje gången han skapar Nobeldesserten.
[embed]https://soundcloud.com/lisbeth-rauden/daniel-roos-nobelkonditor-2016[/embed]

Intervju på Prata Mat

– Jag njuter av att få göra det igen, säger Nobelkocken Sayan Isaksson och understryker att han känner sig mer rutinerad och till skillnad från förra året inte kommer att tillbringa natten före middagen ensam i Nobelköket med att sätta de sista förberedelserna.

– Jag är stolt och glad att få göra det igen, säger Daniel Roos som för tredje gången skapar avslutningen i Nobelmenyn. Skillnaden med att vara tillbaka ännu en gång är att man kan planera bättre och vet vad man kan börja med.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.312