23948sdkhjf

Hawaii Poké öppnar pop-up

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Nu utökas matutbudet i Gallerian i Stockholm när Hawaii Poké kör igång en pop-up i julveckan där de ska sälja sina Poké bowls.

I nästa vecka öppnar Hawaii Poké upp en ny pop-up i Gallerian i centrala Stockholm. De kommer att servera Poké bowls, en populär form av snabbmat.
– Poké bowl är en mix av fastfood och hälsomat. Ursprunget kommer från hawaiiansk streetfood och med inspiration från Japan kan det enkelt beskrivas som en form av sushisallad eller en hawaiiansk fiskrätt med mycket smak, hetta och friskhet, säger Susanne Wallman, en av grundarna av Hawaii Poké.
Hawaii Poké är för övrigt först ut i Skandinavien att servera den här rätten som för övrigt gjort snabbmatssuccé i bland annat Kalifornien, New York och London.
Poké bowl görs på beställning efter gästens önskemål utifrån smak eller preferenser och de kan också göras som veganska eller laktos- och glutenfria bowls.

Att Hawaii Poké och deras poké bowls är ett ”hett” snabbmatskoncept, bevisas också av att företaget är finalister i Fast Food Magazines tävling Fast Food Awards, i kategorin ”Årets Fast Casual”. Om de vinner avgörs på Fastfood&Cafémässan på Kistamässan den 1 februari nästa år.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

De skapar app för matbedömning

Stockholmsbutikens lilla storsatsning

Petite Sabis ska locka med färdigmat och servering i köpcentret.

Dags för tionde Krogveckan

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Nyhetsbrev

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Arkiv

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Svampgruvan i Kiruna stängs

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.107