23948sdkhjf

Hawaii Poké öppnar pop-up

Nu utökas matutbudet i Gallerian i Stockholm när Hawaii Poké kör igång en pop-up i julveckan där de ska sälja sina Poké bowls.
I nästa vecka öppnar Hawaii Poké upp en ny pop-up i Gallerian i centrala Stockholm. De kommer att servera Poké bowls, en populär form av snabbmat.
– Poké bowl är en mix av fastfood och hälsomat. Ursprunget kommer från hawaiiansk streetfood och med inspiration från Japan kan det enkelt beskrivas som en form av sushisallad eller en hawaiiansk fiskrätt med mycket smak, hetta och friskhet, säger Susanne Wallman, en av grundarna av Hawaii Poké.
Hawaii Poké är för övrigt först ut i Skandinavien att servera den här rätten som för övrigt gjort snabbmatssuccé i bland annat Kalifornien, New York och London.
Poké bowl görs på beställning efter gästens önskemål utifrån smak eller preferenser och de kan också göras som veganska eller laktos- och glutenfria bowls.

Att Hawaii Poké och deras poké bowls är ett ”hett” snabbmatskoncept, bevisas också av att företaget är finalister i Fast Food Magazines tävling Fast Food Awards, i kategorin ”Årets Fast Casual”. Om de vinner avgörs på Fastfood&Cafémässan på Kistamässan den 1 februari nästa år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078