Menigo i rekryteringstagen

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Helhetsleverantören satsar hållbart och rekryterar från Coop Sverige. Internt byter Christoffer Carlsmose tjänst.

Erika Rapp är ny kvalitets- och mijlöchef hos Menigo medan Christoffer Carlsmose är ny på posten som CS-ansvarig.Rapp kommer närmast från Coop Sverige och posten som kvalitets- och utvecklingsansvarig. Hon tillträdde i november 2016. Carlsmose har bytt tjänst inom företaget och arbetade senast som ekologi-kordinator. Han tillträdde 1 januari.

– Hållbarhet är en grundpelare i Menigos affär och 2017 vill vi förstärka våra satsningar inom ett flertal områden som bland annat förnybara bränslen, energieffektiviseringar, svinn och ekologiskt sortiment. Jag är mycket nöjd med de här rekryteringarna och ser att de är viktiga pusselbitar för att ta oss till nästa nivå i hållbarhetsarbetet, säger vd Jonas Köhler i en kommentar.


Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Läskförsäljningen sjönk som en sten

Burgerkedjan börjar med biokol

Coca-Cola sätter spelare på burken

Starbucks blir råare

Malmöbaserade företaget Get Raw inleder samarbete.

Program GastroNord 24-27 april 2018

Starbucks stänger ner och undervisar

Nyhetsbrev

Nedräkning inför Pizza-SM

Arkiv

Butik och restaurang till Kiruna

Sänkt moms gav inte billigare restaurangnota

Fler än fyrtio nya caféer

Maten blir allt grönare

De svenska hushållen blir allt grönare. Dock bara på vardagar, till helgen vill vi fortfarande äta kött.

De öppnar Sveriges längsta salladsbar

De blev årets Convenience-butik

Härnösandsbutik känd för sina semlor vann pris.

Ta en taco när du landar

Juicekedja till Bromma

De har fått nog av duvorna

Cafékedja i konkurs

Skånska franchisekedjan är satt i konkurs på egen begäran efter att rekonstruktionen misslyckats.

Foodtruck à la Pontus

Cava, burgare och tapas - Här öppnar fyra nya restauranger

Burgerkedjan vill ta över Norden

Ännu en utmanare på nätmatscenen

Urban Deli stannar på marken

Slutar med flygtransporterad frukt och grönt.

Fyra rätter på fyra minuter på Centralstationen

Snabb avsmakningsmeny i specialbyggd restaurangvagn.

Napolitansk pizza till Piteå

Efter 45 år – nu lämnar den klassiska korvkiosken Malmö

Beijing8 blir två

Kyparen avskedades – var för ”fransk”

Nu öppnar Jureskogs

Här är de nominerade i Pizza-SM

De öppnar i nytt i Uppsala

McDonalds inför bordsservering

Tre ska bli sju -Taku Taku expanderar

Öl från stammen

VM-korv med namn

Ny grön våg på Max

Sushi Yama öppnar nytt i Norrköping

Sänd till en kollega

0.146