23948sdkhjf

Reitan premierade Stockholmsföretagare

De korades till årets köpmän vid Reitan Conveniences årliga riksmöte i Jönköping i veckan.
Tommy Adelöw som är franchisetagare av 7-Eleven på Vasagatan 44 i Stockholm korades till ”Årets köpman” för franchisetagare Reitan Convenience. Priset föräras han bland annat för sitt sinne för detaljer. Även Patrick Slaatten förärades pris på riksmötet i Jönköping. Han driver Shell/7-Eleven på Värmdö och tog hem utmärkelsen för att han har förmågan att arbeta långsiktigt och inspirerande.

Priserna är baserade på en rad olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet och går till de butiker som varit mest framstående inom alla dessa.

– Att lyfta fram och hylla personer inom företaget som presterat bra under året är en del av vår företagskultur. Vår framgång ligger i att vi lyckas hitta duktiga och drivna köpmän som hela tiden visar att ingenting är omöjligt. Med priset ”Årets köpman” vill vi visa att vi uppskattar deras hårda arbete, och vinnarna och alla nominerade är verkliga förebilder som motiverar andra köpmän i organisationen, säger Magnus Carlsson, vd Reitan Convenience Sverige i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078