23948sdkhjf

Gulddraken – alla nominerade

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Gulddraken, Stockholmskrogarnas egen Oscarsgala äger rum på måndag. Då delas priser ut i fem kategorier: Bar, Krog budget, Krog mellan, Krog lyx, och Kafé.

Vinnaren i respektive kategori meddelas efter klockan 18.00 på måndag den 13 februari.



Kategori Bar
Americain Hötorget 13-15
Yuc! Norrtullsgatan 15
Corner Club Lilla Nygatan 16
Bar Hommage Krukmakargatan 2
Tweed Lilla Nygatan 5

Krog budget
Ai Ramen Erstagatan 22
Snack bar Kungsgatan 25
FLFL – Levantine kitchen Skånegatan 87
800 grader Sigtunagatan 17
Re:bel kitchen Pajalagatan 54

Krog mellan
Portal St Eriksplan 1
Tegelbacken Tegelbacken 2
Agrikultur Roslagsgatan 43
Flying Elk Mälartorget 15
Lilla Ego Västmannagatan 69

Krog lyx
Adam/Albin Rådmansgatan 16
Omakase köttslöjd Yxsmedsgränd 12
Esperanto Kungstensgatan 2
Oaxen krog Beckholmsvägen 26
Punk Royal Folkungagatan 128

Kafé
Mellqvist Caffè bar Rörstrandsgatan 4
Café Pascal Norrtullsgatan 4
Pom & Flora Odengatan 39
Kaffeverket Sankt Eriksgatan 88
Älskade traditioner Södermannagatan 42

Juryn utgörs av DN:s hemliga Krogkommission som anonymt recenserar Stockholms restauranger. Krogkommissionen består av representanter från DN:s redaktion och alla nominerade har testats anonymt, vid flera tillfällen. Smakupplevelse, atmosfär, prisvärdhet och hög trivselfaktor är viktigt i alla kategorier. Ambition, fantasi, vinlista och fingerfärdighet i köket avgör också bedömningen.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

De skapar app för matbedömning

Stockholmsbutikens lilla storsatsning

Petite Sabis ska locka med färdigmat och servering i köpcentret.

Dags för tionde Krogveckan

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Nyhetsbrev

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Arkiv

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Svampgruvan i Kiruna stängs

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.127