23948sdkhjf

Kämpenberg till livsmedelsföretag

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kock, bloggare, krönikor och matprofil går till livsmedelsföretaget Food for Progress.

Kocken Fredrik Kämpenberg ska ansvara för att at fram recept och utbilda branschen om grönt proteinskifte hos livsmedelsföretaget Food for Progress med varumärken som Oumph! och Beat. Han har lång erfarenhet från restaurangbranschen men är också känd för arbetet med bloggen växtbaserad vardag och för arbetet med klimatsmart och växtbaserad mat och i den offentliga gastronomin och i media.
- Det känns kul och utmanande att få vara med i den absoluta frontlinjen när det handlar om det gröna proteinskiftet. Food for Progress är ett företag som tänker helt nytt när det kommer till kommunikation som driver normförändring, säger Fredrik Kämpenberg som är nybliven progress chef.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125