23948sdkhjf

Monstro öppnar på Arlanda

| Av Maya Saksi | Tipsa redaktionen

Amerikansk-italienska snabbmatskonceptet Monstro etablerar sig på Arlanda. Bakom konceptet står Pontus Frithiof och Mario E Moroni.

Restaurangen öppnar i terminal 5 och serverar främst burgare och pasta och interiören ska ge en amerikanske diner-känsla i inredningen.


– Vi har lyssnat på resenärerna på Arlanda och sett ett behov av ytterligare alternativ av restauranger. Monstro ska stärka mat- och dryckesutbudet för målgruppen familjeresenärer och alla andra som önskar god, vällagad mat med snabb service och rimliga priser, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare, Pontus Group.


Namnet Monstro, har en speciell betydelse och anknytning till en av Pontus Frithiof stora förebilder Jan Hugo Stenbeck, som för många år sedan föreslog namnet till en restaurang som då inte blev av. Nu har ägarna fått möjligheten att använda namnet, som hämtas från alen eller sjöodjuret i Walt Disneys film Pinocchio.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.107