23948sdkhjf

Kroggäster smet från 100 000 kronors-nota

En liga härjar i Spanien som äter för tusentals euro och sedan smiter från notan. Polisen undersöker de genomförda brotten för att förhindra att förövarna som bokar bröllopsfester och dopkalas för över 100 personer dyker upp på nytt.
En liga härjar i Spanien som äter för tusentals euro och sedan smiter från notan. Polisen undersöker de genomförda brotten för att förhindra att förövarna som bokar bröllopsfester och dopkalas med 100 personer dyker upp på nytt.

Strax efter den första incidenten stod det klart att ännu en restaurang cirka 10 km från den första drabbats av ett liknande brott. Det första fallet inleddes med att gästerna betalade ett förskott å 900 Euros men sedan åt för det dubbla på El Carmen restaurant i Bembibre i nord-västra Kastilien

Nästa som drabbades var Laura Arias, ägare till Rincon de Pepin, som ligger i Ponferrada. Den andra smitgäst-gruppen bokade en bröllopsfest och beställde en enkel meny och betalde 1000 euro i förskott men beställde och åt för det tiodubbla cirka 100 000 kronor.

– Det var 160 gäster och plötsligt försvann de utan att säga något, berättar Laura Arias till BBC. Som hävdar att det är samma grupp av smitgäster, vi känner i gen dem från bilderna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066