23948sdkhjf

White Guides betyg ifrågasatta – nu sparkas extern säljare

"En mejlkonversation som citerades på ett social medier av en krögare igår kväll gav intryck att poäng i White Guide kunde förhandlas." Mot bakgrund av detta gör  White Guide följande uttalade:"Det finns ingen möjlighet att köpa kategori, poäng eller omnämnande i White Guide."
Det är White Guides vd Peter Hansson som tar till orda i ett avståndstagande från att det finns möjlighet att skaffa sig fördelar i den bedömning som juryn för White Guide gör.

" Det finns ingen möjlighet att köpa kategori, poäng eller omnämnande i White Guide. Vi är extremt ledsna att restauranger har fått det intrycket av en säljare på det externa säljbolag, Wines & Tables AB, som säljer marknadsförings­ paket för White Guide, framhåller Peter Hansson i ett pressmeddelande.

Och förklarar vidare att säljbolaget inte har insyn av Wines & Tables i hur White Guide Academy recenserar, bedömer och poängsätter restauranger och det är mycket olyckligt och allvarligt att restauranger fått det intrycket, vilket naturligtvis strider mot White Guides principer.

Vidare meddelas att säljaren i fråga har blivit uppsagd från sitt externa uppdrag för White Guide.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078