Den välkända Bullens pilsnerkorv förnyas för första gången sedan lanseringen 1953 och finns nu som tre smakrika korvar, Bullens Beer Banger. Korvarna innehåller 90 procent kött, öl och rostade maltkorn. Ölen är framtagen tillsammans med det skånska mikrobryggeriet Charlis Brygghus som har utvecklat tre unika lättölsvarianter av Charlis Lager, Charlis IPA samt Charlis Stout.
En ljus korv är smaksatt med lager och pilsnermalt, en fruktig är smaksatt med IPA och karamellmalt och en mörk är smaksatt med stout och svartmalt. Ölen och malten ger korvarna sina unika karaktärer genom att de har olika färg- och smakkombinationer. Korvarna är kokta och passar att grilla eller steka.
Bullens är döpt efter skådespelaren, matkåsören, kocken och kokboksförfattaren Erik ”Bullen” Berglund som lånade ut sitt namn och ansikte till varumärket på 50-talet. Nyheten
är menad att bejaka Erik ”Bullen” Berglunds fäbless för det särskilt goda i livet.