23948sdkhjf

Matsnusk på Trump-krog

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Under ett rutinbesök i januari på Trumpägda Mar-a-Lago, bara några dagar före USA:s presidene var värd före en måltid på terrassen med den japanska premiärministern Shinzo Abe, hittade inspektörerna tre högprioriterade brott. Bland annat genom att servera rå fisk, sokan drabbas av parasiter och lagra kött i trasiga kylare på en för hög temperatur.

Tio andra brott noterades av Floridas stränga hälsovårdsmyndighet på krogen och klubben Mar-a-Lago. Bland annat upptäcktes rostiga hyllor i en walk-in kylare och att kökspersonalen inte att tvättade sina händer ordentligt på grund av avsaknad av varmvatten. Ryktet skadar den exklusiva klubben som tar ut 200000 dollar i startavgift och 14 000 dollar per år för medlemskap. De många brott från 26 januari inspektion beskrivs i en nyligen publicerad rapportpå Florida Department of Business hemsida och avslöjades av Miami Herald på onsdagen. Enligt rapporten, måste nästan alla brott omedelbart korrigeras.

I fallet med kylskåpet, där fjäderfä, anka, nötkött och skinka registrerades vid ”potentiellt farliga” temperaturer upp till 16 Fahrenheit varmare än önskat 41 Fahrenheit berättade Mar-a-Lago personal för inspektörerna, vilket orsakats av att en kylare hade felaktigt inställd temperatur.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Krogen modell för ledarträning

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Okänd rätt utmaning i Bocuse 2019

År, månader, dagar och timmar av träning för det stora slutmålet går mot sitt slut för Sebastian Gibrand Sveriges, kandidat i Bocuse 2019.

Vinner hederspris vid Allt Om Vins "Årets Vinare"

"Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack"

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Nyhetsbrev

Urban Deli vidgar samarbetet med Axfood

Efter köpet: Urban Delis måltidslösningar breddas hos Hemköp och Willys.

Arkiv

Dole säljer i Sverige och Finland

De kan kombinera mat och dryck

Tre kaféer och restauranger i Stockholm nominerade i kategorin Årets kombo i Fast Food Awards.

Så många luncher och middagar är vegetariska

Så ska Espresso House minska svinnet

Kafékedja i rikstäckande samarbete med maträddarapp.

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Burgerkedja med eldskärm

Lanserar ersättning för plastsugrör

Med fokus på konferens

Ny Sushi Yama i Linköping

De har hälsa och miljö i fokus

De är nominerade i kategorin Årets Hjärta i Fast Food Awards.

Här är Nobelmenyn

På måndagskvällen var det så dags för Nobelbankett och bakad rotselleri fick spela huvudrollen.

Salladskedja öppnar nytt

Tredje restaurangen i Malmö och tionde etableringen för hälsokedjan som lovar ytterligare tillväxt.

Så sålde restaurangerna

Ökning för hotell- och trafiknära restauranger medan omsättning i personalrestauranger backade rejält under tredje kvartalet enligt siffror från Restaurangindex.

Här öppnar Linnea & Basilika

Historiskt låg skörd av matpotatis

Från Vigårda till Mosebacke

Meriterad köksmästare till Södra Teaterns restaurang.

3

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har i samarbete med Foodnet provat årets julöl och andra juldrycker - resultatet är två öl är i topp bland många fina brygder.

Sushikedja öppnar nytt

Dansk juice och asiatiskt till Gallerian

Sia glass byter vd

Hon tar över på Svenskt Kött

Julskinkan fortsatt ohotad på julbordet

Ny vd på Siljans Chark

Matleveranstjänst till Malmö

Här öppnar Sabis nytt

Han är ny hos Altia

Läppja på GW

Här öppnar It´s Pleat

Här är årets bästa matböcker

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.22