23948sdkhjf

Matsnusk på Trump-krog

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Under ett rutinbesök i januari på Trumpägda Mar-a-Lago, bara några dagar före USA:s presidene var värd före en måltid på terrassen med den japanska premiärministern Shinzo Abe, hittade inspektörerna tre högprioriterade brott. Bland annat genom att servera rå fisk, sokan drabbas av parasiter och lagra kött i trasiga kylare på en för hög temperatur.

Tio andra brott noterades av Floridas stränga hälsovårdsmyndighet på krogen och klubben Mar-a-Lago. Bland annat upptäcktes rostiga hyllor i en walk-in kylare och att kökspersonalen inte att tvättade sina händer ordentligt på grund av avsaknad av varmvatten. Ryktet skadar den exklusiva klubben som tar ut 200000 dollar i startavgift och 14 000 dollar per år för medlemskap. De många brott från 26 januari inspektion beskrivs i en nyligen publicerad rapportpå Florida Department of Business hemsida och avslöjades av Miami Herald på onsdagen. Enligt rapporten, måste nästan alla brott omedelbart korrigeras.

I fallet med kylskåpet, där fjäderfä, anka, nötkött och skinka registrerades vid ”potentiellt farliga” temperaturer upp till 16 Fahrenheit varmare än önskat 41 Fahrenheit berättade Mar-a-Lago personal för inspektörerna, vilket orsakats av att en kylare hade felaktigt inställd temperatur.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109