23948sdkhjf

Matsnusk på Trump-krog

Under ett rutinbesök i januari på Trumpägda Mar-a-Lago, bara några dagar före USA:s presidene var värd före en måltid på terrassen med den japanska premiärministern Shinzo Abe, hittade inspektörerna tre högprioriterade brott. Bland annat genom att servera rå fisk, sokan drabbas av parasiter och lagra kött i trasiga kylare på en för hög temperatur.
Tio andra brott noterades av Floridas stränga hälsovårdsmyndighet på krogen och klubben Mar-a-Lago. Bland annat upptäcktes rostiga hyllor i en walk-in kylare och att kökspersonalen inte att tvättade sina händer ordentligt på grund av avsaknad av varmvatten. Ryktet skadar den exklusiva klubben som tar ut 200000 dollar i startavgift och 14 000 dollar per år för medlemskap. De många brott från 26 januari inspektion beskrivs i en nyligen publicerad rapportpå Florida Department of Business hemsida och avslöjades av Miami Herald på onsdagen. Enligt rapporten, måste nästan alla brott omedelbart korrigeras.

I fallet med kylskåpet, där fjäderfä, anka, nötkött och skinka registrerades vid ”potentiellt farliga” temperaturer upp till 16 Fahrenheit varmare än önskat 41 Fahrenheit berättade Mar-a-Lago personal för inspektörerna, vilket orsakats av att en kylare hade felaktigt inställd temperatur.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078