23948sdkhjf

Italienska smaker intar nya Gallerian

Idag öppnar den italienska krogen Il Molo i Gallerian i Stockholm. Il Molo är en av 13 restauranger som ska öppnas i det nya kvarteret Urban Escape som hänger i hop med Gallerian.
Il Molo är uppdelad i en restaurangdel med bordsservering och en kafédel med frukost och goda take away-möjligheter under hela dagen. Restaurangdelen håller öppet från lunch ända till sent.

I restaurangen är det bordsservering som gäller och gästerna kommer kunna njuta av allt från DJ:s till avskilda affärsluncher. Det kommer att finnas totalt 170 platser med 100 i restaurangen samt 70 i caféet.
På menyn utlovas även skaldjur, pasta, pizza, grillat, charkuterier, italienska mackor, bakverk och goda viner.

I samband med att restaurangen Il Molo öppnar blir Gallerian nu även en destination efter att butikerna har stängt. Il Molo kommer vara belägen i den nyöppnade trappan mitt i Gallerian, som dessutom tar besökarna direkt ut till Brunkebergstorg som kopplar samman Gallerian med det nya Urban Escape-kvarteret.
– Kombinationen av en härlig shopping- och matupplevelse är något vi vet att våra besökare vill ha och söker. Vår vision är att hela det nya kvarteret Urban Escape ska bli en ny matdestination för både stockholmare och besökare. Il Molo är ett viktigt nästa steg för att vara en del av att skapa ett ännu mer attraktivt och levande Stockholm city, säger Henriette Johansson, marknadsområdeschef city.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062