23948sdkhjf

Italienska smaker intar nya Gallerian

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Idag öppnar den italienska krogen Il Molo i Gallerian i Stockholm. Il Molo är en av 13 restauranger som ska öppnas i det nya kvarteret Urban Escape som hänger i hop med Gallerian.

Il Molo är uppdelad i en restaurangdel med bordsservering och en kafédel med frukost och goda take away-möjligheter under hela dagen. Restaurangdelen håller öppet från lunch ända till sent.

I restaurangen är det bordsservering som gäller och gästerna kommer kunna njuta av allt från DJ:s till avskilda affärsluncher. Det kommer att finnas totalt 170 platser med 100 i restaurangen samt 70 i caféet.
På menyn utlovas även skaldjur, pasta, pizza, grillat, charkuterier, italienska mackor, bakverk och goda viner.

I samband med att restaurangen Il Molo öppnar blir Gallerian nu även en destination efter att butikerna har stängt. Il Molo kommer vara belägen i den nyöppnade trappan mitt i Gallerian, som dessutom tar besökarna direkt ut till Brunkebergstorg som kopplar samman Gallerian med det nya Urban Escape-kvarteret.
– Kombinationen av en härlig shopping- och matupplevelse är något vi vet att våra besökare vill ha och söker. Vår vision är att hela det nya kvarteret Urban Escape ska bli en ny matdestination för både stockholmare och besökare. Il Molo är ett viktigt nästa steg för att vara en del av att skapa ett ännu mer attraktivt och levande Stockholm city, säger Henriette Johansson, marknadsområdeschef city.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.281