23948sdkhjf

Framtidens Max vid Hötorget

| Av Håkan Johansson | Tipsa redaktionen

I september öppnar Max Hamburgare vid Hötorget i Stockholm. Restaurangen, den tredje i cityläge, ska drivas enligt det nya Wingårdhs-konceptet.

Richard Bergfors, vd för Max Hamburgerrestauranger AB, konstaterar att läget är bästa tänkbara.
Här finns ett flöde av människor under en stor del av dygnets timmar och vårt erbjudande passar perfekt med den efterfrågan som finns, säger han i ett pressmeddelande.

Konceptet har tagits fram i samarbete med Wingårdhs arkitekter och finns på ett fåtal av de nyöppnade Max-restaurangerna. Stilen bygger bland annat på skandinaviskt trä som en framträdande del av inredningen.
Gäster kan beställa och betala via en app och expresskassor, och de tjänsterna kommer också att finnas på restaurangen vid Hötorget.

Richard Bergfors kallar den nya restaurangen för ”framtidens Max”.
– Med nästan 100 sittplatser och en uteservering är jag övertygad om att Max Hötorget kommer bli en av våra mest välbesökta restauranger, säger Richard Bergfors.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.103