Årets Bartender från Jönköping

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Tommi Komljenovic från Vy, Sky bar i Jönköping segrade i Årets Bartender 2017 som avgjordes i helgen i Göteborg, klassisk och Christoffer Gürow Lundkvist, Malmö på Paddy's Gin & Vinbar vann i Flairbartending för andra året i rad ,

Årets bartender pristagare :

Årets Bartender 2017
1: Tommi Komljenovic, Jönköping
Motivering till Tommis vinst: ett starkt slutfinalheat med många gamla rävar slog sig Tommi fram till toppen med fulländade smaker, dofter och ett art deco av klass. Tommi tävlade för andra året någonsin och har sedan förra året, då han tilldelades ett utbildningsdtipendium som rockie of the year, deltagit i flera internationella tävlingar och kammat hem en och annan titel. Det har varit Tommis år!
2: Michael Ternqvist, Östersund
3: Sylvain Suzeau, Göteborg

Årets Flairare
Christoffer Gürow Lundkvist, Malmö

Teknikpriset
Michael Ternqvist, Östersund

Fotografens Pris "Art Deco"
Kenneth Swärd, Lund

Årets Debutant
Alexander Stefan, Malmö

Årets Stipendiat
Samuel Nord, Karlstad

Tommis Komljenovic,vinnardrink

Fancy Grandpa
4cl makers Mark
1 barsked Acaihonung
1 tesked Jardin de Luxemburg
1/2 kardemummafrö
2cl citronsockerlag
1 dash äppelmust Ingrid Marie
Liten nypa "the easter tea"Dekoration: rabarber,kumquats,hallon,fikon,blomma,the easter tea
Platta: fikon,hallon,choklad,minipäron,blomma,rödbetsskott,blåbär



Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

De ska fixa mackan i Stockholm

Onlinepizza kör godis åt Hemmakväll

Löfbergs nyöppnar

Quorns passning till KFC i kycklingkris

Boulebar med ny delägare

Investeringsbolag går in som ny delägare Pied Tanca Group.

KFC har stora kycklingproblem i Storbritannien

Fler än 500 av 900 Kentucky fried chicken-restauranger i landet har tillfälligt stängt på grund av leveransproblem.

Nyhetsbrev

Äggröra hos Preem

Arkiv

Snart påbörjas Trocadero-flytten

I maj förra året stod det klart att Spendrups tar över all tillverkning av den klassiska läskedrycken Trocadero. Nu är det snart dags för en av licenstillverkarna att trappa ner – och ersätta produktionen.

Linnea & Basilika öppnar nytt

De tävlar i Årets bagare

Karma till Storbritannien

Woki in - Satori ut

Efter första etableringen i Göteborg öppnar asiatiska restaurangkonceptet i Malmö i sommar.

Provsmakning inför Food Tech

Sotad ålmal, odlad i Surte, serverades när Food Tech bjöd på en provsmakning inför eventet i mars. Fokus är hur teknik och innovationer ska kunna bidra till framtidens hållbara mat.

Juicekedja till Linden

Sibylla öppnar nytt i Västerås

Käk hos Circle K

Bensinstationskedjan lanserar Petters och Käks ”Håll-käften”-burgare på 295 fullservicestationer i Sverige.

Flygplatsfika hos Arket

Mat viktig del i omdaning av NK

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

Fler bagare behövs

Brämhults bantar förpackning

Bowls i Umeå

Tidigare Arla-bageri köps upp igen

Max fortsätter satsa i Norge

Max Burgers har öppnat på Stavanger flygplats. 40 till 50 restauranger ska öppna i Norge inom tio år.

Semmelkriget vill inte ta slut

Har du koll på alla olika varianter inför fettisdagen?

Duni köper förpackningsbolag

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Premiär för Eataly

Gateau till Finland

Rätt musik ökar försäljningen

Food for Progress rekryterar från Krav

Tid för te

Chokladkafé satsar på franchise

Snart dags för Fast Food Awards

Paulig investerar i kaffe-startup

Kafékedja till Sydostasien

E-handel för B2B halkar efter

Sänd till en kollega

0.173