23948sdkhjf

Han är årets Sibylling

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Gatuköksföretagare i Sveg i Härjedalen har förärats priset Årets Sibylling 2016.

Mike Tuncer i Sveg i Härjedalen har förärats priset Årets Sibylling 2016. Priset får han för löpande investeringar och stort engagemang för både sin egen verksamhet och Sibyllakedjan i stort och han har enligt kedjan visat att det med stor framgång går att driva en större Sibyllarestaurang på en mindre ort. Tuncer har även rekordet inom kedjan i störst försäljning per timme och vid flera tillfällen har gatukökets försäljning uppgått till närmare 20 000 kronor på en enda timme, ofta i samband med sport- och påsklovstrafiken.

- Det här är en franchisetagare som är mycket lyhörd, engagerad och driven, och det är ingen slump att de lyckas så bra som de gör. Micke är ett föredöme för Sibyllakedjan och visar vägen genom handling, säger Joakim Carlsson, vd för Sibyllakedjan i en kommentar.

Motiveringen till priset lyder;

Det här är en franchisetagare som kontinuerligt utvecklat sin verksamhet och följt kedjans utveckling, i allt från ledarskap till kvalitetstänk. Sibyllarestaurangen är en förebild när det gäller följsamhet till konceptet och inspirerar också andra genom att på ett positivt sätt delta i dialoger i sociala medier och kedjans intranät. Vinnaren har på ett mycket bra sätt tagit till sig de förändringar som gjorts och ligger definitivt i framkant när det gäller kedjans sätt att på ett effektivt sätt sälja god mat till nöjda gäster. Han har också konstant investerat i sin verksamhet och med en ödmjuk och positiv inställning så har det gett effekt. De senaste tre åren har man ökat omsättningen med över 30 procent!
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.118