Han är årets Sibylling

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Gatuköksföretagare i Sveg i Härjedalen har förärats priset Årets Sibylling 2016.

Mike Tuncer i Sveg i Härjedalen har förärats priset Årets Sibylling 2016. Priset får han för löpande investeringar och stort engagemang för både sin egen verksamhet och Sibyllakedjan i stort och han har enligt kedjan visat att det med stor framgång går att driva en större Sibyllarestaurang på en mindre ort. Tuncer har även rekordet inom kedjan i störst försäljning per timme och vid flera tillfällen har gatukökets försäljning uppgått till närmare 20 000 kronor på en enda timme, ofta i samband med sport- och påsklovstrafiken.

- Det här är en franchisetagare som är mycket lyhörd, engagerad och driven, och det är ingen slump att de lyckas så bra som de gör. Micke är ett föredöme för Sibyllakedjan och visar vägen genom handling, säger Joakim Carlsson, vd för Sibyllakedjan i en kommentar.

Motiveringen till priset lyder;

Det här är en franchisetagare som kontinuerligt utvecklat sin verksamhet och följt kedjans utveckling, i allt från ledarskap till kvalitetstänk. Sibyllarestaurangen är en förebild när det gäller följsamhet till konceptet och inspirerar också andra genom att på ett positivt sätt delta i dialoger i sociala medier och kedjans intranät. Vinnaren har på ett mycket bra sätt tagit till sig de förändringar som gjorts och ligger definitivt i framkant när det gäller kedjans sätt att på ett effektivt sätt sälja god mat till nöjda gäster. Han har också konstant investerat i sin verksamhet och med en ödmjuk och positiv inställning så har det gett effekt. De senaste tre åren har man ökat omsättningen med över 30 procent!


Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Han är årets Pizzabagare

Sommarpizza gav vinst på Pizza-SM

Klart: De går vidare i Pizza-SM

Semifinalen är över på Gastronord – nu väntar final.

De startar Sveriges första bryggeri för energidrycker

Bolaget 13:e Protein import köper småländskt Kopparbergsbryggeri – siktar mot en produktion av minst 20 miljoner burkar om året.

Convinis nya vd ska leda expansion

Mats Palmquist är ny vd för leverantören, som vill växa både i Sverige och internationellt.

Live: Se Pizza-SM här!

Direktsändning direkt från tävlingen på GastroNord.

Coca-cola gick bättre än väntat

Nyhetsbrev

Nu ska alla caféer bli lättillgängliga

Arkiv

Stor norsk pizzakedja tar in svenskt protein

Medalj till Rasta Groups grundare

På måndagen förärades Rasta Groups grundare näringslivsmedalj av Kungliga Patriotiska Sällskapet.

Läskförsäljningen sjönk som en sten

Burgerkedjan börjar med biokol

Coca-Cola sätter spelare på burken

Starbucks blir råare

Malmöbaserade företaget Get Raw inleder samarbete.

Program GastroNord 24-27 april 2018

Starbucks stänger ner och undervisar

Nedräkning inför Pizza-SM

Butik och restaurang till Kiruna

Sänkt moms gav inte billigare restaurangnota

Fler än fyrtio nya caféer

Maten blir allt grönare

De svenska hushållen blir allt grönare. Dock bara på vardagar, till helgen vill vi fortfarande äta kött.

De öppnar Sveriges längsta salladsbar

De blev årets Convenience-butik

Härnösandsbutik känd för sina semlor vann pris.

Ta en taco när du landar

Juicekedja till Bromma

De har fått nog av duvorna

Foodtruck à la Pontus

Burgerkedjan vill ta över Norden

Ännu en utmanare på nätmatscenen

Napolitansk pizza till Piteå

Efter 45 år – nu lämnar den klassiska korvkiosken Malmö

Beijing8 blir två

Kyparen avskedades – var för ”fransk”

Nu öppnar Jureskogs

Här är de nominerade i Pizza-SM

De öppnar i nytt i Uppsala

McDonalds inför bordsservering

Sänd till en kollega

0.129