23948sdkhjf

SAS får nytt matkoncept

Mer naturliga råvaror och fokus på lokala leverantörer när SAS uppdaterar flygplansmaten
Inspirerad av bland annat take-away kommer nu unch och middag förpackad i en kub som gör det enkelt att kunna äta under tiden som man arbetar, läser eller ser en film.

I den nya menyn ingår bland annat norsk fjordlax, svenskt lamm och dansk kalv tillsammans med lokalt odlade grönsaker och rotfrukter från Skags gård. Till huvudmåltiden serveras även ett tillbehör i form av en fylld matig muffins.

– Vi vet att mat och dryck är en viktig del av reseupplevelsen och är därför glada att kunna lansera ett helt nytt koncept där vi lagt mycket omsorg på förpackningar, matkvalitet och att upplevelsen i stort ska passa in i sammanhanget, säger Stephanie Smitt Lindberg, Produkt- och utvecklingschef på SAS i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.281