Grön matinspiratör prisad

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Livsmedelsföretagare- och matprofil förärades Dagens Industris pris Årets kvinnliga Gasell 2017.

På torsdagen delade tidningen Dagens Industri ut priset för Årets kvinnliga Gasell som i år förärades matprofilen- och livsmedelföretagaren Renée Voltaire. Priset får hon för att hon enligt sponsorn Grant Thornton ligger i framkant och skapar trender snarare än att följa dem. Renée Voltaire har drivit det självbetitlade livsmedelföretaget sedan 2005 och säljer ett sortiment om drygt 100 produkter i 1000 mat- och hälsobutiker, apotek, biografer och caféer i Sverige, Finland, Danmark, Norge och Estland.

Motiveringen till priset lyder;

”Årets kvinnliga Gasell är en företagare som ligger i framkant och skapar egna trender istället för att följa andra. Vars framgångsrecept är att lyssna på magkänslan, våga delegera och sätta glädje högst på agendan. De senaste tolv åren har denna entreprenör lyckats skapa en hållbar och uthållig verksamhet med målet att inspirera alla till en grön och mer hälsosam vardag utan pekpinnar. Vinnaren är en stor förebild och inspiratör för alla entreprenörer som vill göra skillnad och växa och utvecklas med sitt bolag.”

Priset delades ut vid en ceremoni på Medelhavsmuseet i Göteborg.



Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

En pizza på Kvantum

Icabutik i Umeå satsar på snabbmat.

Ny vd för Santa Maria

Paulig Group internrekryterar.

Originalbagarn ska baka mer

Bagerijätte i nytt utökat avtal med Coop.

Branschmässa 10-årsjubilerar

I september är det dags för Fastfood & Café och Restaurangexpo i Göteborg.

Nu öppnar Västra Porten

Jubileumsvecka för Carlsberg

På måndagen inviger bryggerikoncernen jubileumsveckan med anledning av bryggerikoncernens 170-åriga födelsedag.

Station med snabbmatssatsning

Arkiv

Veganskt hos Konstfack

Nu har The Plant öppnat andra restaurangen.

Pizzabakeren i expansionstagen

Asiatiskt till Ekholmen

I vår utökas restaurangutbudet vid Ekholmen centrum i Linköping.

Framtidens läskflaska är gjord av trä

Max till Rotebro

Hamburgerkedajn öppnar andra restaurangen i Sollentuna.

Arla i rekryteringstagen

Mejerijätten plockar logistikdirektör från P&G Norden. Hon tar även plats i ledningsgruppen.

Amazon vill sälja ofryst färdigmat

Han är världens bästa konditor

Smålänning har korats av bagare från hela världen.

Restaurangerna ökade under juni

Godis kan klassas som nyttigt

Coop öppnar butik med enbart snacks

Boulebar storsatsar

I september öppnar tionde restaurangen, denna gång i ett tidigare tryckeri.

Ny sushi i Vellinge

Pinchos till Piteå

Restaurangkedjan planerar för fler restauranger i Norrland.

Ny vd för Visita

Nu stänger vi för semester. Öppnar åter i augusti.

Svenskar vill äta svenskt på snabbmatställen

Härmapor belönas

Branschen öppnar dörren till Sverige

”Konsumenter vill göra rätt”

Lönsamt med direktkontakt

Måltidsbegrepp luckras upp

Möjligt minska matsvinnet

Ny roll för leverantörer

Ny vd på iFoodbag

Tar kryddan till högre höjder

Kyckling-kedja intar Västerås

Ny snabbmatsaktör vänder branschlogiken

Sänd till en kollega

0.333