23948sdkhjf

Hon vann bartendertävling

Josephine Sondlo gick segrande ur striden när 12 bartender tävlade i nordiskt mästerskap i cocktail.

Tävlingen ägde rum i skotska Inverness och finalen hölls efter tre deltävlningar på Bonchew House i slutet av maj.I den sista tävlingen, Signature Serve, skapade deltgrana en drink som berättade en personlig historia om dem själva.

12 bartenders deltog från Finland, Norge, Danmark och Sverige. Nu väntar den globala World Class-finalen för Josephine Sondlo som äger rum i Mexico City i augusti.

– Jag har en känsla i kroppen som inte kan jämföras med något annat jag tidigare känt.Det här är överlägset det största jag uppnått i min karriär hittills. Jag är chockad såklart, men samtidigt har jag försökt förbereda mig extremt väl inför tävlingen. Jag är glad, förvirrad och även lite stressad då jag vet att det riktigt hårda arbetet börjar först nu! Jag är redan inne i processen att fundera över vilka drinkar jag måste fundera ut inför den globala World Class-finalen i Mexico City nu i augusti, säger Josephine Sondlo i en kommentar.

Josephine Sondlo arbetar till vardags på Penny & Bill i Stockholm.Från Sverige deltog även Kristoffer Northon från Taverna Brillo samt Eric Mikael Ljusner från Menageriet.

Tävlingen arrangeras av Diageo och startade för åtta år sedan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078