23948sdkhjf

Nytt nummer av R&S ute

Här är innehållet i nya numret av R&S Restauranger och Storkök.

Restauranger & Storkök nummer 3 utkommer 15 juni och är ett välkomponerat nummer med massor av läsning med idéer och inspiration. Som en röd tråd i denna utgåva löper artiklar om rekrytering och ledarskap.

• Möt en svårslagen lett- Intervju med Raymonds Tomsons, Europas bäste sommelier

• Positivt skvaller av Anna Delsol som är ny krönikör

• Nobelpriset till Årets Servitör

• Nytt på restauranggalan – ny kategori Årets Arbetsplats.

• Reklam i sociala medier – R&S expertjurist reder ut begreppen.

• Brottsling mot min vilja -Magnus Johansson

• Umami, ovanligt ord, vardaglig smak av Jens Linder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063