23948sdkhjf

Restaurangkoncern rekryterar hållbarhetschef

Hon ska leda hållbarhetsarbetet hos Svenska Brasserier.

Fanny Sturén utnämndes i sommar till hållbarhetschef hos Svenska Brasserier. Hon tar även plats i koncernledningen. Tjänsten är nyinrättad och hon ska ha det övergripande ansvaret för att leda koncernens hållbarhetsarbete. Sturén har studerat livsmedel med inriktning på hållbarhet på universitetet The New School i New York.

- Vi har brutit mark inom hållbar råvaruförsörjning länge. Med Fanny förväntar jag mig att vi bryter ny mark inom hållbarhet och visar branschen vad vi kan bidra med. Vi som bransch måste ta vårt ansvar, det finns mycket kvar att göra för att skapa hållbara restaurangupplevelser. Fanny har en gedigen utbildning, stor kompetens och ett starkt engagemang för frågorna och jag är därför mycket glad över att hon har accepterat rollen, säger Svenska Brasseriers vd Niklas Johansson.

Fanny Sturén tillträder i augusti.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125