23948sdkhjf

Från Leijontornet till Pontus Group

Han blir gastronomiskt ansvarig för restaurangkoncernens samtliga verksamheter.

Mikael Einarsson har rekryterats till Pontus Group och blir gastronomiskt ansvarig för samtliga verksamheter, främst de 23 helägda verksamheterna. Han tillträder tjänsten den 1 oktober 2017.

Mikael Einarsson har en tjugoårig kockkarriär i bagaget och har de senaste sex åren varit övergripande kökschef för restauranggruppen Leijontornet, där restaurangerna Djuret, Restaurang Flickan, tidigare Omakase Köttslöjd, Svinet, Pubologi och pop-up-restaurangen Leijontornet 12x8 samt barerna Tweed och The Burgundy ingår. Han har även tidigare arbetat för Pontus Frithiof som souschef för Pontus in the Green House i början av 2000-talet.

– Det känns väldigt roligt att vara tillbaka och jag är mycket glad för förtroendet och möjligheten. Pontus Group står för god vällagad mat, kvalitet och hög service och det ska vi fortsätta med, men vi ska blicka framåt och ytterligare höja kvaliteten, och förhoppningsvis också skapa nya koncept och plattformar för att möta morgondagens gäster, säger Mikael Einarsson i en kommentar.

Han ska även ingå i ledningsgruppen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079