Coor ska driva Hubben

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Serviceleverantören har fått i uppdrag att driva konferens och restaurang i ny kunskapsmötesplats i Uppsala Science Park.

Coor har fått uppdrag att driva Vasakronans nya anläggning, Hubben, som invigs i januari 2018 och leverantören har även varit delaktig i utformning och planering av lokalen. Öppning och inflytt sker dock i december i år.

Avtalet löper under 5 år och beräknas omsätta cirka 70 miljoner kronor under perioden. 

– Vi är mycket glada över förtroende som Vasakronan i Uppsala ger oss, säger Linda Aidanpää Baronnet, affärsenhetschef Coor i en kommentar och fortsätter;

Jag är stolt över det goda samarbete som finns mellan Vasakronan och Coor. Genom en tät dialog, med fokus på kundupplevelsen, har vi tillsammans utvecklat en optimal och kundanpassad konferens- och restauranganläggning i Hubben.

Serviceleverantör Coor, grundat 1998, har kunder som bland andra AB Volvo, ABB, Aibel, Det Norske Veritas, E.ON, Ericsson, EY, Evry, Kemira Kemi, NCC, Saab,SAS, Skanska, Statoil, Telia, Vasakronan, Vattenfall och Volvo Cars.

Coor startade sin verksamhet 1998 och är sedan juni 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Bolaget är verksamt i Sverige, Danmark, Norge, och Finland.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar

Mest läst

Startsidan just nu

Restaurangen som blir navet i nya Bank Hotel

Så firar Vassa Eggen och TAKO Europride

Tar fram regnbågsmenyer till förmån för välgörenhet.

TV: Intervju med Sebastian Gibrand

Krönika: I kvalet inför valet

Chefredaktör Lisbeth Rauden skriver om demokrati, humanism och Bruce Hills gastronomiska budskap.

LISTA: Felen du ska undvika vid restaurangstart

Andreas Moene, vd konsultföretaget PreOpening verksamma inom hotell, restaurang och hospotality, guidar med sina bästa tips.

Kända ansikten tar över NK:s saluhall

Nyhetsbrev

Esperanto i konkurs

Arkiv

Värmdö-cider bäst i landet

"Det är en ciderrevolution på gång i Sverige", säger anordnaren Spritmuseum, som också pekar på hög kvalitet bland årets tävlande.

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bärfrämjandet: Jordgubbsbrist i hetaste veckan

Bordsservering på McDonald´s

Kocknätverk gästade Svenska Kocklandslaget

Livsmedelsverket synar blodiga trendburgare

I ett nytt kontrollprojekt ska 500 inspektioner av restauranger genomföras i landet –

EM-silver till Sverige i Bocuse

Här är finalisterna i Årets Kock

Åtta kockar möts under finaldagarna i september.

Tävling
Konditorerna tog EM-guld

Svenska konditorlandslaget vann europeiska mästerskapen i konditori i Turin.

Fem till final i Årets Konditor

Här är finalisterna till årets upplaga av tävlingen. Finalen äger rum i Stockholm i oktober.

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Trio bakom ny vinbar

De ligger bakom nya vinbaren Oas på Drottninggatan i Stockholm.

Bryggeriet gör öl-debut med nygammalt märke

Vasa bryggeri tar till en början hjälp av mer etablerade ölbryggare när Sundsvalls öl gör comeback.

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

25 producenter prisade för "bästa landskapsmat"

Han tar plats i Stureplansgruppen

Petter Stordalens investeringsbolag blir en av hotell- och restaurangföretagets största ägare.

Fontana vann nyinstiftat pris

Restaurangerna fortsätter att öka

Skapar eventdel om 4 000 kvadratmeter

Max expanderar i Skåne

Tävling
Följ Bocuse direkt

Tävling
Team Sweden kör så det ångar

Paolo Robertos pizza kommer till macken

Från ölhak till bageri

Max lanserar klimatpositiva burgare

Tävling
Gibrands totala Bocuse-satsning

Jobb & Karriär
Ny chef på Max

Stoppar en miljon sugrör - för miljön

Jobb & Karriär
Starbucks ordförande avgår

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.105