23948sdkhjf

Coor ska driva Hubben

Serviceleverantören har fått i uppdrag att driva konferens och restaurang i ny kunskapsmötesplats i Uppsala Science Park.

Coor har fått uppdrag att driva Vasakronans nya anläggning, Hubben, som invigs i januari 2018 och leverantören har även varit delaktig i utformning och planering av lokalen. Öppning och inflytt sker dock i december i år.

Avtalet löper under 5 år och beräknas omsätta cirka 70 miljoner kronor under perioden. 

– Vi är mycket glada över förtroende som Vasakronan i Uppsala ger oss, säger Linda Aidanpää Baronnet, affärsenhetschef Coor i en kommentar och fortsätter;

Jag är stolt över det goda samarbete som finns mellan Vasakronan och Coor. Genom en tät dialog, med fokus på kundupplevelsen, har vi tillsammans utvecklat en optimal och kundanpassad konferens- och restauranganläggning i Hubben.

Serviceleverantör Coor, grundat 1998, har kunder som bland andra AB Volvo, ABB, Aibel, Det Norske Veritas, E.ON, Ericsson, EY, Evry, Kemira Kemi, NCC, Saab,SAS, Skanska, Statoil, Telia, Vasakronan, Vattenfall och Volvo Cars.

Coor startade sin verksamhet 1998 och är sedan juni 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Bolaget är verksamt i Sverige, Danmark, Norge, och Finland.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127