23948sdkhjf

Restaurangkoncern med ny vd

Nyfusionerade Melanders Group plockar vd från Vapiano. Därtill expanderar Melanders till Alvik i vår.

Kalle Jangbratt har utsetts till ny vd för restaurangkoncernerna Melanders och Stockholms Restauranger & Wärdshus som bildar gemensamt bolag och får namnet Melanders Group.

Jangbratt kommer närmast från rollen som finanschef på Vapiano. Han har även arbetat som area Business Controller på hotellkedjan Scandic och ekonomichef på Rica Hotels. I det nya bolagets ägarkonstellation ingår Erik Molinder, Nils Molinder och Patrick Lundstedt, Ulf Barkman och Johnny Sommarlund.

Jag tvekade aldrig när chansen dök upp! Det är lite av ett drömjobb för mig att få leda en koncern med så många starka varumärken i kombination med att få arbeta med Erik, Nisse och Patrick och ta del av all deras erfarenhet från branschen. Vi har redan många tankar och idéer om framtiden och jag ser med stor ödmjukhet och entusiasm fram emot det här uppdraget, säger Kalle Jangbratt.

 Därtill expanderar restaurangkoncernen och öppnar våren 2018 en saluhall Alvik med servering och mat från morgon till kväll.

Koncernen består nu av Melanders butiker och restauranger, Melanders Fest & Catering, restaurangerna Tysta Mari, Wedholms Fisk, Dodd´s Brasserie, Ångbåtsbryggan, Ulla Winbladh, KB, Stockholm Fisk, Edsbacka Wärdshus, Sjöpaviljongen och Southside Pub.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062