23948sdkhjf

Sibylla lanserar grillskåp

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Leverantören lanserar shop-in-shop-konceptet Grilliant.

Sibylla ska skapa grillkänsla med nya konceptet Grilliant som är en vidareutveckling av dagens maskin-och serveringslösningar för servicehandeln. Konceptet bygger på ett grillskåp där produkterna både värms upp och varmhålls och grillas efter beställning. I sortimentet tillhandahålls tolv olika sorters korv och två sorters glaze samt sås.

Design, teknik och presentationen har uppdaterats för att höja köpupplevelsen.

- Grilliant är resultatet av vår strävan att ge gästen en större smakupplevelse även när man är på språng. Det är en speciell känsla att äta en grillad varm korv. Något vi på Sibylla vill ta vara på eftersom vi vet att det är då vi och våra gäster tycker att grillad korv smakar som bäst, säger Caroline Blomqvist, marknads- och konceptchef.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Nyhetsbrev

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Arkiv

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.101