23948sdkhjf

Nypremiär för Sibylla

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Restaurangen i Viksjö nyöppnar i veckan.

21 september blir det nypremiär för restaurangen som gått från att vara ett mer traditionellt gatukök till en modern anläggning med drive in för bilburna matgäster. Restaurangen drivs sedan 2010 av Halil Polat. Antalet sittplatser har utökats från 32 till 76 och mer plats har tillkommit i både själva köksdelen, bakutrymmen som kyl- och frysrum, omklädningsrum och kontor.

- Tidigare hade vi gäster som vände i dörren för att det var för fullt i serveringen och det hoppas jag att vi ska kunna undvika nu. Att vi dessutom har en drive in gör att trycket på serveringsytan inte kommer vara lika högt, säger Halil Polat.

- Målet är att öka försäljningen med åtminstone 30-40 procent på årsbasis. Det bör vara möjligt med de förutsättningar som vi har fått nu.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.12