Food for Progress rekryterar ny chef

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Hon ska leda företagets innovationsprocess.

Susanne Ekstedt är ny Head of Innovation för Food for Progress som bland annat har varumärket Oumph! och Beat.

Hon kommer närmast från en tjänst som Innovationsledare på RISE, där hon tidigare haft innovationsinriktade uppdrag och tjänster på SP Food & Bioscience samt SIK - Institutet för Livsmedel och Bioteknik.

– Jag är otroligt taggad på att ta steget över från akademien till ett företag som verkligen ligger i framkant. Det är också ett nytt spännande område, inte bara att det handlar om växtbaserat utan också att Food for Progress står för ett helt nytt sätt att tänka kring utvecklingen mot hållbar mat och behovet av en helt ny matlogik, säger Susanne Ekstedt i ett pressmeddelande

Susanne Ekstedt började den 18 september och kommer att ingå i företagets ledningsgrupp..



Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Onlinepizza satsar brett

Närbutikskedja varumärkesskyddar matsatsning

En modern tesalong

På Hälsingegatan i Stockholm öppnar Dear Tea Society.

Wayne´s Coffe till A6

Så styrs restauranggästen rätt

Här är knepen till att få restauranggästen att minska köttkonsumtionen till förmån för vegetarisk mat, enligt en ny doktorsavhandling i beteendeekonomi.

Ny vd för Sydgrönt

Sydgrönt rekryterar från Findus.

Max Sverigechef prisad

Christoffer Bergfors har tilldelats utmärkelsen Hållbart Ledarskap 2017.

Arkiv

Compass Group med ny vd

Han tar över rollen som vd efter Jonas Siljhammar. Rekryteringen har skett internt.

Espresso House till Forumgallerian

OKQ8 förlänger med Rasta

Han fixar lunchmat av svinn

Stockholms Stadsmission öppnar café och lunchrestaurangen MatRätt.

Restaurangkoncept till Flygstaden

Två restaurangkoncept klara till nya volymhandelsområdet i Eslöv.

Vapiano till Klara C

Hawaii Poké öppnar nytt

Två nya restauranger för konceptet ser dagens ljus.

Uppåt för restauranger och caféer

Så mycket ökade hushållens konsumtion inom restauranger och caféer i augusti, enligt siffror från SCB.

Ny meny för SAS

Så ska franchisetvister lösas

Branschorganisationen lanserar medling som ny lösning vid tvister inom franchise.

Cater förlänger med Pinchos

Matgrossist förlänger avtal med restaurangkedjan.

Ny giv för O´Learys

Max till Varberg

I veckan öppnade hamburgerkedjan restaurang i Varberg.

Starbucks stänger ned e-handeln

De är bäst på kontorskaffe

Visita i väntat utspel

Ekologisk kyckling för Beijing8

Matkedja samarbetar med ny leverantör för att endast använda i ekologisk råvar i kycklingdumplings och baos.

Icabutiken räddade klassiskt bröd

Kyckling på macken

Food for Progress rekryterar ny chef

Han är ny chef hos Lantmännen

Nu kommer årets rosa produkter

Mer mjölkfritt hos Vapiano

Algföretaget knep årets Livsmedelspris

Svensk Fågel i snabbmatsutspel

Ny chef till Arla

Orkla skapar dryckescentrum

Vd-byte hos Duni

Snabbmatsklassiker till Luleå

Sänd till en kollega

0.151