23948sdkhjf

Digitalt verktyg för orderflödet

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Han investerar i startup-bolaget Foodflow som lanserat plattform för externa beställningar inom dagligvaruhandel- restaurang- och kafébranschen.

Med digitala plattformen Stockfiller vill bolaget Foodflow förenkla livsmedelshandelns och kafé- restaurangbranschen orderläggning, fakturering, leverans och uppföljning av externa leverantörer.

Butiken kan beställa från samtliga externa leverantörer i ett och samma köp. Nu får Floodflows grundarna Jesper Jannesson och Christopher Jonsson draghjälp av bolaget Nouvago Capital som investerar i företaget.

- Det är intressant för oss att investera i ett bolag som kan komma att förändra en bransch. Digitalisering är något vi verkligen brinner för då det skapar möjligheter och verkligen underlättar för företagarna. Att nya butiker och producenter börjar använda sig av oss varje dag visar verkligen att bolaget har en stark produkt som verkligen gör nytta , säger Frank Bonn, vd Nouvago Capital i en kommentar.

Verktyget används i dag av fler än 340 matvarubutiker och över 100 av dem har tillkommit sedan juni 2017.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.122